Verve Terapian johtoryhmän blogit starttaavat

Uusi johtoryhmäblogi aloittaa!

Uudessa blogisarjassamme Verve Terapian johtoryhmän jäsenet kirjoittavat ajankohtaisista asioista. Tavoitteenamme on herättää ajatuksia ja keskustelua. Haluamme myös lisätä johtoryhmän työskentelyn läpinäkyvyyttä ja ymmärrystä sen toiminnasta.

Strategisen johtoryhmän ensimmäisessä kokoontumisessa elokuussa tarkasteltiin psykoterapian nykytilaa Suomessa ja toiminnan mahdollisuuksia alalla. Toimintaympäristössämme on odotettavissa muutoksia lähivuosina, varsinkin hyvinvointialueiden aloittaessa. Mitä ne tuovat tullessaan ja minkälaisia resursseja näillä tahoilla on itse toteuttaa psykoterapiapalveluja? Mielenterveyspalveluiden kehittämisessä korostuu nopeampi hoitoon pääsy ja varhaisen tuen vahvistaminen. Ajattelemme palvelusetelimallilla toteutettavan palvelukysynnän ja lyhytpsykoterapian kasvavan jatkossa, mahdollisesti myös Kelan korvaamassa kuntoutuspsykoterapiassa.

Strategisen johtoryhmätyöskentelyn tavoitteena on asemoida tahtotila mihin ja miten profiloidumme psykoterapiamarkkinassa. Asemointimme linjaamisessa tärkeimmät kysymykset ovat mitä teemme ja toteutamme, kenelle ja miten. Näiden perusteella määrittelemme visiotamme, strategiaamme ja keinojamme. Strategiatyössä piirretyt suuntaviivat ohjaavat jatkossa operatiivista toimintaamme esimerkiksi markkinointi- ja rekrytointitoimissa.

Palvelutoimintamme kehittämisen ytimessä on laatunäkökulma. Tutkitun tiedon varaan perustuva kehittäminen hyödyttää sekä asiakkaita että terapeutteja muun muassa hoidon tuloksellisuuden ja toipumisen seurannan kautta. Hyviin hoitotuloksiin on mahdollista päästä eri keinoilla ja tätä monimuotoista, integratiivista lähestymistapaa vaalimme jatkossakin.

Vaikka kuluva vuosi on ollut muutosten aikaa niin maailmalla kuin meilläkin, olemme Verve Terapiassa edenneet monessa asiassa. Keväällä urakoiduissa tarjouskilpailuissa pääsimme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palvelutuottajaksi psykoterapiassa, lähes kaikilla tarjotuilla toimipaikoillamme ja palveluissamme. Monilla paikkakunnilla on muutettu uusiin toimitiloihin ja Turussa avasimme kokonaan uuden toimipisteen. Syksy on käynnistynyt vilkkaasti. Meillä on hyvä tekemisen ja kehittämisen meininki. Toivomme yhtä myötäisiä tuulia myös sinulle ja iloa syksyyn!

Kirjoittanut Meri Tiirinki, palvelupäällikkö

Verve Terapian strategisen johtoryhmän kokoonpanossa ovat mukana hallituksen puheenjohtaja Hannu Ronkainen, toimitusjohtaja Raimo Kalliokoski, liiketoimintajohtaja Mika Pekkonen, psykiatrian ylilääkäri Heli Paatero ja palvelupäällikkö Meri Tiirinki. Lisäksi mukana ovat turkulaiset psykiatrit Jyrki Korkeila ja Hasse Karlsson, jotka aloittivat neuvonantajinamme psykoterapian palvelutoiminnan kehittämisessä Eos:n liiketoimintakaupan myötä.

Verve Terapian chat palvelee jatkossa psykoterapiaan liittyvissä kysymyksissä

Fysio- ja toimintaterapian palveluiden osalta asiakkaita pyydetään jatkossa ottamaan yhteyttä Coronarian puhelinpalveluun.

Palvelemme chatin kautta 23.8. alkaen ainoastaan psykoterapian asiakkaiden yhteydenotoissa. Fysio- ja toimintaterapiaan liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä Coronarian asiakaspalveluun puhelimitse numeroon 010 525 8801.

Psykoterapiaan liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä chatin kautta arkisin 9–16 ja jättää muina aikoina yhteydenottopyynnön. Psykoterapian asiakaspalvelumme tavoitat chat-palvelun lisäksi puhelimitse numerosta 044 1414 000 (ma–pe klo 9–15) sekä sähköpostitse ajanvaraus@verve.fi

Verve Terapian fysio-, toiminta- ja puheterapia siirtyivät 1.4.2022 liiketoimintakaupassa osaksi Coronariaa. Palvelumme jatkuvat entiseen tapaan.

Ota käyttöön kätevä e-lasku

Fysio-, toiminta- ja puheterapian verkkoajanvaraus vaihtuu Coronarian verkkoajanvaraukseen – ajanvaraus poissa käytöstä to 18.8. iltapäivästä

Coronaria Verve Terapian fysio-, toiminta- ja puheterapian verkkoajanvaraus hoituu perjantaista 19.8.2022 alkaen Coronarian verkkoajanvarauksen kautta.

Muutostyöstä johtuen verkkoajanvarauksemme ei ole käytettävissä torstaista 18.8.2022 klo 12 eteenpäin. Verkkoajanvaraus on käytettävissä jälleen perjantaista 19.8. alkaen. Pahoittelemme asiasta mahdollisesti koituvaa haittaa.

Verve Terapian fysio-, toiminta- ja puheterapia siirtyivät 1.4.2022 liiketoimintakaupassa osaksi Coronariaa. Palvelumme jatkuvat entiseen tapaan. Tuttuja ja uusia asiantuntijoita on apunasi, kun tarvitset fysio-, toiminta- tai puheterapiaa.

Verve Terapia Seinajoki Torikeskus

Verve Terapia Seinäjoki muuttaa Torikeskukseen

Verve Terapia Seinäjoen toimipisteemme palvelee 1.8.2022 alkaen Seinäjoen Torikeskuksessa, kaupungin ydinkeskustassa, osoitteessa Kauppakatu 20. Psykoterapiapalvelut jatkuvat kuten tähänkin saakka ja tutut psykoterapeuttimme ovat apunasi myös jatkossa.

Tutustu tarkemmin uuteen toimipaikkaan ja terapeutteihimme Seinäjoella https://verveterapia.fi/toimipaikat/verve-terapia-seinajoki/

Ajanvarauksen psykoterapiaan voit tehdä verkossa, soittamalla asiakaspalveluumme ma–pe klo 9–15 numeroon 044 4141 000 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi. Voit varata ajan myös oman psykoterapeuttisi tai psykiatrisi kautta.

Tervetuloa uusiin tiloihimme!

Verve Terapia Seinäjoella tarjoamme lämminhenkistä yksilö-, pari- ja perheterapiapalvelua yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan. Tavoitteemme on tuoda tutkitusti vaikuttava keskusteluapu kaikkien ulottuville. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

pariterapia, psykoterapia, Seinäjoki


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design