Verve Terapia psykoterapia Aikatalo Helsinki

Avaamme uuden psykoterapian toimipisteen Helsinkiin

Verve Terapian uusi psykoterapian toimipiste avataan Helsinkiin Aikataloon joulukuun alussa. Uudet tilat mahdollistavat asiakkaillemme ja psykoterapeuteillemme viihtyisät ja helposti saavutettavat terapiatilat kaupungin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

1.12.2021 alkaen Verve Terapia Helsinki Aikatalo toimii osoitteessa Mikonkatu 8, 00100 Helsinki. Uudessa toimipisteessä on 12 täysin remontoitua vastaanottohuonetta, joissa on huomioitu mahdollisimman yksityinen ja häiriötön ympäristö psykoterapiatapaamisille. Aikatalo on Helsingin keskustassa sijaitseva liiketalo Helsingin päärautatieaseman läheisyydessä ja meille on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla saapuville lähistöllä on maksullisia parkkipaikkoja. Verve Terapia Helsingin toimipiste sijaitsee rakennuksen kahdeksannessa kerroksessa. Mikonkadulta saavuttaessa hissit ovat eteisaulan oikealla puolella. Lue lisää Helsingin Aikatalon toimipisteestä.

Ajanvarauksen psykoterapiaan voit tehdä verkossa, soittamalla asiakaspalveluumme ma–pe klo 9–17 numeroon 044 4141 000 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi. Voit varata ajan myös oman psykoterapeuttisi tai psykiatrisi kautta.

Toiminta Pasilan ja Malmin psykoterapian toimipisteissämme päättyy 30.11.2021.

Verve Terapia Helsingin Aikatalossa tarjoamme lämminhenkistä yksilö-, pari- ja perheterapiapalvelua yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan. Tavoitteemme on tuoda tutkitusti vaikuttava keskusteluapu kaikkien ulottuville. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.