Avainsana: kartoitus

Mielen hyvinvoinnin kartoitus mahdollistaa anonyymin yhteyden psykoterapeuttiin ilman odotusta

Tunnistatko olevasi kuormittavien ajatusten kehässä?
Haluaisitko päästä eteenpäin huolistasi, mutta et löydä reittiä tasapainoisempaan mielentilaan?

Mielen hyvinvoinnin kartoituksen ajatuksena on, että kuka tahansa saa yhteyden psykoterapeuttiin ilman odotusta. Olemme luoneet uudenlaisen keinon saada nopeasti yhteys mielenterveyden asiantuntijaan. Haluamme tuoda kaikkien saavutettavaksi matalan kynnyksen palvelun tilanteeseen, jossa mielen hyvinvointi mietityttää. Mielen hyvinvoinnin kartoitus on ensimmäinen askel oman tilanteen arvioinnissa, joten suuntaa varsinaiselle mielenterveyden hoitopolulle ei tarvitse olla. Tärkeintä on hakea tukea omien ajatusten käsittelyyn ennen kuin haasteet pitkittyvät ja aiheuttavat sitä myötä lisää ongelmia.

Mielen hyvinvoinnin kartoitus on varhaisen vaiheen työväline

Kartoitus on kevyt, turvallinen ja anonyymi reitti avun äärelle. Se sopii tilanteeseen silloin kun

  • haluat apua oman tilanteesi pohdintaan ja siitä eteenpäin pääsemiseen,
  • tarvitset keinoja omien ajatusten tulkintaan ja järjestelyyn,
  • et ole varma tarvitsetko keskusteluapua tai minkä verran sitä mahdollisesti tarvitsisit tai
  • jos ajan varaaminen psykoterapeutille tuntuu muuten vaikealta.

Mielen hyvinvoinnin kartoitus mahdollistaa yhteyden mielenterveyden asiantuntijaan anonyymisti, ilman jännitystä, ahdistusta tai pelkoa leimautumisesta. Psykoterapia ei tarjoa valmiita vastauksia, mutta Mielen hyvinvoinnin kartoituksesta saat oikeanlaisia välineitä ajatustesi selkiyttämiseksi ja tilanteesi työstämiseksi.

Mielen hyvinvoinnin kartoitus käytännössä

Omasta tilanteestasi kertominen tapahtuu psykoterapeuttiemme muotoilemien kysymysten välityksellä. Kyselylomakkeessa on kymmenen kohtaa, jotka ohjaavat tarkastelemaan monipuolisesti vallitsevaa tilannetta ja siihen liittyviä seikkoja. Kehotamme ottamaan hieman aikaa vastausten pohdintaan, koska vastaukset tulee kirjoittaa kartoituspalveluun yhdellä lomakkeen täyttökerralla ja seitsemän päivän kuluessa. Näin vahvistamme myös palvelun tietoturvaa.

Kartoituslomakkeen vastaukset lähetetään psykoterapeutille täysin ilman tunnistetietoja. Kolmen arkipäivän kuluessa järjestelmämme välittää psykoterapeutin vastauksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen ilman, että asiakkaan nimi tai sähköpostiosoite näkyisi terapeutille missään prosessin vaiheessa. Ajattelemme, että palvelun anonymiteetti on tärkeä osa matalan kynnyksen yhteydenottoa.

kartoitus, mielenhyvinvoinninkartoitus, psykoterapia