Skip to main content

Fysioterapia Lappeenranta

Laadukasta fysioterapiaa Lappeenrannassa

Tarjoamme fysioterapiaa Lappeenrannassa laajalla kokemuksella. Osaamista fysioterapeuteillamme on mm. neurologisesta kuntoutuksesta, tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitamisesta, kipupotilaista ja urheilufysioterapiasta. Fysioterapeuttimme huolehtivat ammattitaitonsa ylläpitämisestä ja kehittämisestä säännöllisellä kouluttautumisella. Toimimme avarissa tiloissa Saimaan maisemaa ihaillen. Fysioterapian lisäksi meiltä saa jalkahoitoja, lymfaterapiaa ja ratsastusterapiaa. Teemme työtämme suurella sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla.

Fysioterapian hinnat Lappeenrannassa

Fysioterapia 30 min 47 €
Fysioterapia 45 min 57 € 
Fysioterapia 60 min 69 €
Fysioterapia 90 min 86 €
Tästä löydät hinnastomme. Se sisältää myös hierontojen, akupunktion, lymfaterapian, vyöhyketerapian ja jalkahoitojen hinnat. Lähetteellisestä fysioterapiasta saat Kelan korvauksen hoidostasi. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenetelmä, jolloin maksat hoidostasi vain omavastuuosuuden.

Mikäli asiakas sairastuu äkillisesti ja peruu aikansa, ei käyntimaksua veloiteta. Muut kuin sairastumiseen liittyvät peruutukset palveluihin tulee tehdä viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Samana päivänä tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista veloitamme täyden palvelun hinnan.

Fysioterapian vaikutuksista 

Fysioterapia auttaa toimintakyvyn parantamisessa, kun fyysinen suorituskyky alenee syystä tai toisesta. Erilaiset kiputilat ja muut häiriöt eivät kuulu tasapainoiseen elämään, joten haluamme tarjota apuamme tilanteesi vakauttamiseksi. Fysioterapeuttimme tekevät ensin alkuhaastattelun, jossa on pääosassa kuunteleminen ja yksilöllinen kohtaaminen, kattava fyysinen tutkimus ja kliininen päättely. Laadimme hoitosuunnitelmasi haastattelun ja tutkimusten pohjalta. Fysioterapia voi sisältää manuaalista käsittelyä, kuntoutusta ja terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa.

Keskustele fysioterapiasta Lappeenrannan henkilökunnan kanssa

Keskustelemme mielellämme siitä, kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan tasapainoisempaa kuntoa ja toimintakykyä arjessasi. Voit soittaa meille numeroon 050 340 5792 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen terapia@verve.fi.

Verve Terapia Lappeenranta (aiemmin Fysioterapia Peukaloinen) toimii uusissa esteettömissä toimitiloissa Lappeenrannan ydinkeskustassa Marian aukion laidalla OP:n talon 5. kerroksessa osoitteessa Kirkkokatu 9, Lappeenranta. Toimitiloissamme on hoitotilojen lisäksi valoisa kuntosali sekä ajanmukaiset laitteet ja harjoitusvälineet. Palvelemme sinua aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella.

 • Laadukasta fysioterapiaa Lappeenrannassa.

  Fysioterapiaa Lappeenrannassa.

  Toimimme keskustassa, Marian aukion laidalla.
 • Verve Terapia Lappeenrannan tilavasta kuntosalista näkee Saimaan maisemia.

  Parhaissa maisemissa.

  Kuntosaliltamme näkee Saimaan maisemia.
 • Verve Terapia Porin fysioterapian ja hieronnan hoitohuoneet ovat siistit ja rauhalliset.

  Fysioterapiaa ja hierontaa

  Fysioterapia- ja hierontatilamme ovat siistejä.