Fysioterapia Pori

Laadukasta fysioterapiaa Porissa

Fysioterapiaa Porissa teemme kahdeksan fysioterapeutin voimin. Lisäksi joukostamme löytyy kaksi toimintaterapeuttia. Fysioterapeuteillamme on laaja kokemus ja osaaminen mm. neurologisesta kuntoutuksesta, tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitamisestapsykofyysisestä fysioterapiasta, kipupotilaista, lapsiasiakkaista sekä urheilufysioterapiasta. Fysioterapeuttimme huolehtivat ammattitaitonsa ylläpitämisestä ja kehittämisestä säännöllisellä kouluttautumisella. Meillä on oma tasokas kuntosaliliikuntapalveluja kuten ilmajoogaa ja kosmetologin palveluja kuten jalkahoitoa. Teemme työtämme suurella sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla.

Fysioterapia hinnat

Fysioterapia 30 min 47 €
Fysioterapia 45 min 57 € 
Fysioterapia 60 min 69 €
Psykofyysinen fysioterapia 60 min 71 € 
Fasciamanipulaatio 69 € 

Voit tulla fysioterapiaan lääkärin määräämällä lähetteellä tai maksaen terapiasi itse. Lähetteellisestä fysioterapiasta saat Kelan korvauksen hoidostasi. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenetelmä, jolloin maksat hoidostasi vain omavastuuosuuden.

Mikäli asiakas sairastuu äkillisesti ja peruu aikansa, ei käyntimaksua veloiteta. Muut kuin sairastumiseen liittyvät peruutukset palveluihin tulee tehdä viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Samana päivänä tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista veloitamme täyden palvelun hinnan.

Keskustele fysioterapiasta Porin henkilökunnan kanssa

Keskustelemme mielellämme, kuinka voimme olla avuksi sinun tilanteessasi. Voit soittaa meille numeroon 044 976 5968 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen terapia@verve.fi

Sijaitsemme katutasossa Porin ydinkeskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, osoitteessa Isolinnankatu 22A. Meillä on tilavat ja esteettömät tilat. Lisätietoja toimipisteestämme löydät täältä.

Fysioterapian vaikutuksista 

Fysioterapia auttaa toimintakyvyn parantamisessa, kun fyysinen suorituskyky alenee syystä tai toisesta. Erilaiset kiputilat ja muut häiriöt eivät kuulu tasapainoiseen elämään, joten haluamme tarjota apuamme tilanteesi vakauttamiseksi. Fysioterapeuttimme tekevät ensin alkuhaastattelun, jossa on pääosassa kuunteleminen ja yksilöllinen kohtaaminen, kattava fyysinen tutkimus ja kliininen päättely. Laadimme hoitosuunnitelmasi haastattelun ja tutkimusten pohjalta. Fysioterapia voi sisältää manuaalista käsittelyä, kuntoutusta ja terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa.

 • Verve Terapia Porin fysioterapian ja hieronnan hoitohuoneet ovat siistit ja rauhalliset.

  Tervetuloa fysioterapiaan ja hierontaan.

  Verve Terapia Porin fysioterapia- ja hierontatilat ovat siistejä ja rauhallisia.
 • Verve Terapia Porin kuntosali ja kuntosalilaitteet.

  Verve Terapia Porin kuntosali ja kuntosalilaitteet.

  Kuntosalimme Porissa on laadukas ja viihtyisä.
 • Verve Terapia Porin kuntosali ja liikuntavälineet.

  Käytämme kuntosalillamme laadukkaita liikunta- ja kuntoiluvälineitä.

  Verve Terapia Porin kuntosalilla voi treenata turvallisesti.
 • Verve Terapia Porin ilmajoogasali on rauhallinen tila.

  Kehoa hoitaa erinomaisesti myös ilmajooga.

  Verve Terapia Porin ilmajoogasali on rauhallinen tila.
 • Verve Terapia Porin liikuntasali ja lapsia.

  Liikuntasalimme mahdollistaa monipuolisen toiminnan.

  Verve Terapia Porin liikuntasalissa voi järjestää myös lasten synttäreitä.
 • Verve Terapia Porin odotustila ja sohvanurkkaus.

  Kuntosalillamme on ystävällinen ja mukava tunnelma.

  Verve Terapia Porin odotustila ja sohvanurkkaus kutsuu istahtamaan treenin jälkeen.