Skip to main content

Verve Terapian henkilöasiakkaiden laskut verkkopankkiin e-laskuna

Tilaamalla Verve Terapian laskut sähköisesti suoraan verkkopankkiisi laskun maksaminen sujuu vaivattomasti. E-lasku säästää sekä luontoa että aikaa, kun paperilasku jää kokonaan pois. Laskun maksaminen helpottuu, kun pitkiä tili- ja viitenumeroita ei tarvitse itse näppäillä ja laskun voi hyväksyä yhdellä napin painalluksella. E-lasku on turvallinen vaihtoehto, koska pankit tunnistavat sekä e-laskun lähettäjät että maksajat. Laskut myös arkistoituvat verkkopankkiisi, joten voit tarkastella niitä tarvittaessa myöhemmin.

Saat hyvissä ajoin ennen eräpäivää saapumisilmoituksen verkkopankkiisi saapuneesta e-laskusta ja lasku veloitetaan tililtäsi sitten, kun olet sen hyväksynyt. Voit myös laittaa e-laskun maksuun automaattisesti. Jos haluat tarkastella laskua tarkemmin, klikkaamalla e-laskulla olevaa erillistä linkkiä voit tarkastella laskua paperilaskun näköisenä. Tästä näet mm. käyntipäivät.

Näin otat Verve Terapian e-laskun käyttöön

  1. Kirjaudu omaan verkkopankkiisi.
  2. Ota esiin viimeisin Verve Terapiasta saamasi lasku.
  3. Hae laskuttaja nimellä Verve Terapia Oy, tai y-tunnuksella 0828611-1.
  4. Esiin nousee kaksi laskutusaihetta: Kuntosalilasku ja Terapia. Valitse aiheeksi terapia, jos lasku koskee fysio-, toiminta, tai psykoterapian käyntiä/käyntejä. Valitse aiheeksi kuntosalilasku, jos lasku koskee kuntosalikäyntiä/-käyntejä.
  5. Anna yksilöintitiedoksi asiakasnumero, jonka löydät viimeisimmästä laskustasi. Jos olet Nordea-pankin asiakas, anna lisäksi toisena yksilöintitietona viimeisimmän laskusi viitenumero.

Pankeilla voi olla myös muita tapoja e-laskun käyttöön, joten tarkemmat ohjeet e-laskun tilaamiseen saat aina omasta pankistasi.

E-laskun toimittamisesta ei veloiteta maksua. Pankkien omat lisäpalvelut voivat olla maksullisia, esimerkiksi ilmoitus saapuneesta laskusta tekstiviestillä.

Onko sinulla kysyttävää laskutuksesta? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse ajanvaraus@verve.fi (psykoterapia) ja terapia@verve.fi (fysioterapia).