Skip to main content
Verve Terapia Pori terveyskuntosali

Liikunta on lääkettä

Korona on vaikuttanut meidän kaikkien elämään ja rajoittanut mahdollisuutta liikkua, esimerkiksi kuntosalilla käymistä. Toimintakyky onkin saattanut madaltua. Yhä useammalla on jo kaksi rokotetta, joten nyt on turvallista lähteä jälleen kuntosalille, esimerkiksi Verve Terapia Porin terveyskuntosalille, johon kaikki ovat tervetulleita. Tämä on positiivinen viesti nyt, kun syksyn märät ja liukkaat kelit alkavat ja on aika siirtyä sisälle liikkumaan.

Mielekkäämpää arkea ja jaksamista arjen askareisiin

Lihasvoiman kehittäminen ja ylläpito on kaikille tärkeää, mutta täysin välttämätöntä se on heille, joiden toimintakykyä sairaus tai vamma heikentää. Lihaskunto ylläpitää toimintakykyä ja parantaa esimerkiksi diabeetikoiden aineenvaihduntaa. Lisäksi tavanomainen liikuntaneuvonta on riittämätöntä, kun kyseessä on vamman tai sairauden hoito. Fysioterapeutti on toimintakyvyn ja liikkeen asiantuntija, joka löytää tavan treenata sairaudesta tai vammasta huolimatta.

”Sairaus tai vamman jälkitila ei ole este, vaan syy kuntosaliharjoitteluun.” -Verven liikuntalääketieteen erikoislääkäri Mika Pekkonen

Verve Terapiassa on laaja kokemus ja osaaminen muun muassa tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitamisesta, kipupotilaista sekä urheilufysioterapiasta. Fysioterapeuttien, jotka ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä, lisäksi tarjoamme liikuntalääketieteen erikoislääkärin konsultaatioita.

Apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseen

Verve Terapia Porin terveyskuntosalilla käytössä on nykyaikaiset ja helppokäyttöiset laitteet, joiden käytössä asiantuntijat opastavat. Maksuttomassa fysioterapeutin konsultaatiossa kartoitetaan asiakkaan kuntotilanne ja mahdolliset toimintakykyrajoitteet. Asiakkaan niin halutessa tehdään yksilöllinen suunnitelma ja harjoitusohjelma. ”Asiantuntijamme auttavat alkuun ja pitävät huolen, että harjoittelu on nousujohteista ja kehitys jatkuvaa”, lupaa palvelupäällikkö Erika Lindroos. ”Säännöllisten tapaamisten avulla varmistamme, että harjoittelu on tavoitteiden mukaista ja siinä on oikea suunta. Tämä takaa turvallisen ja laadukkaan kuntosaliharjoittelun”.

Palvelemme suurella sydämellä ja asiantuntijuudella

Kuntosalin lisäksi Verve Terapia Porista löytyy ohjatut liikuntaryhmät, ravintoneuvontaa, kuntotestausta ja kosmetologin palvelut saman katon alla. Huomioimme myös erityisryhmät ja laitteistostamme löytyy useampia pyörätuoliliikkujan kuntoilua helpottavia ratkaisuja. Verve Terapia Porissa palvelevat suurella sydämellä ja asiantuntijuudella muun muassa fysio- ja toimintaterapeutit, jalkahoitaja ja psykofyysinen fysioterapeutti. Terapioita toteutamme omissa toimitiloissamme, kotikäynteinä ja etävastaanottoina.

Treenaa kaverin kanssa -kampanja!
Kaikki lokakuun 2021 aikana kuntosalikortin ostaneet treenaavat 2 yhden hinnalla ensimmäisen 3kk:n ajan, kun kortti on voimassa vähintään 3kk ajan. Lisäksi kaikille salikortin lokakuussa 2021 lunastaneille kaupan päälle kehonkoostumusmittaus.


Verve Terapia Pori, Isolinnankatu 22 A, puh. 044 976 5968
Kuntosali avoinna joka päivä klo 05–23
Tutustu tarkemmin www.verveterapia.fi/palvelut/palvelut-pori/
Tervetuloa!