Muut terapiat

Muut terapiat

Fysio- ja toimintaterapian lisäksi Verve Terapian toimipaikat tarjoavat myös muita terapioita. Lappeenrannan toimipaikassamme tarjoamme lymfaterapiaa, puheterapiaa, ratsastusterapiaa ja vyöhyketerapiaa. Eurajoen, Järvenpään, Porin ja Tampereen toimipaikoissamme tarjoamme puheterapiaa.

Lymfaterapia

Toimipaikat: Lappeenranta

Manuaalisen lymfaterapian tavoitteena on elvyttää imusuonten toimintaa ja edistää imunesteen virtausta.

Puheterapia

Toimipaikat: Eurajoki, Järvenpää, Lappeenranta, Pori, Tampere

Yksilö- ja ryhmämuotoinen puheterapia on lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tavoitteena on edistää ja ylläpitää laajasti vuorovaikutus- ja kommunikointikykyä. Puheterapia on tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille.

Ratsastusterapia

Toimipaikat: Lappeenranta

Ratsastusterapia on fysioterapiaan verrattava terapiamuoto. Se on kokonaisvaltaista kuntoutusta, jossa kuntoutuja, hevonen ja ratsastusterapeutti yhdessä tekevät töitä yksilöllisesti asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Vyöhyketerapia

Toimipaikat: Lappeenranta

Vyöhyketerapia (refleksologia) on ikivanha pehmeä terapiamuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä sekä kartoittaa ja hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja sairaustiloja.Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design