Fysioterapia

Fysioterapia toimintakykysi tueksi

Fysioterapia ylläpitää ja parantaa sinun työ- ja toimintakykyäsi sekä hyvinvointiasi esimerkiksi sairastumisen, vammautumisen, tapaturman tai leikkauksen jälkeen. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme toteuttavat fysioterapiaa kaiken ikäisille sekä yksilöllisesti että ryhmissä. Meillä on monipuoliset laitteet ja esteettömät tilat. Löydät toimipisteemme Eurajoelta, Järvenpäästä, Lappeenrannasta, Porista ja Tampereelta. Fysioterapiaa voidaan toteuttaa myös kotonasi tai muussa arkiympäristössäsi. Pääset meille myös ilman lääkärin lähetettä.

Hinnat

Voit tulla fysioterapiaan lääkärin antamalla lähetteellä tai maksaen terapiasi itse. Lähetteellisestä fysioterapiasta saat Kelan korvauksen hoidostasi. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenetelmä, jolloin maksat hoidostasi vain omavastuuosuuden. Kotikäynteihin lisäämme 50% palvelun hinnasta.

Fysioterapia 30 min 47 € 
Fysioterapia 45 min 57 €
Fysioterapia 60 min 69 €
Psykofyysinen fysioterapia 60 min 71 €
Fasciamanipulaatio 69 €

Äkillisessä sairaustapauksessa käyntimaksua ei veloiteta. Muut kuin sairastumiseen liittyvät peruutukset palveluihin tulee tehdä viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Samana päivänä tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista veloitamme täyden palvelun hinnan.

Tilaamalla Verve Terapian laskut sähköisesti suoraan verkkopankkiisi laskun maksaminen sujuu vaivattomasti ja maksutta. Lue lisää Verve Terapian henkilöasiakkaan verkkolaskusta.

Nettiajanvarauksesta voit varata ajan Eurajoelle, Lappeenrantaan ja Poriin. Jos haluat varata ajan Järvenpäähän tai Tampereelle, ota yhteys toimipaikkaan >>

Fysioterapiapalvelumme

Vaativa lääkinnällinen kuntoutus.

Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Toimipaikat: Järvenpää, Lappeenranta, Tampere, Pori

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja parantaa sinun työ- ja toimintakykyä.

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia

Toimipaikat: Eurajoki, Lappeenranta, Tampere, Pori

Ihmisen elämänkaaren aikana tulee väistämättä eteen tilanteita, joissa fyysinen suorituskyky syystä tai toisesta alenee. Tällöin fysioterapiasta voi olla apua toimintakyvyn parantamisessa.

Psykofyysinen fysioterapia.

Psykofyysinen fysioterapia

Toimipaikat: Pori

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jonka tavoitteena on saavuttaa kehon ja mielen kokonaisvaltainen tasapaino.

Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapia

Toimipaikat: Pori, Eurajoki

Säännöllisen harjoittelun aiheuttama kehon kova kuormitus voi luoda rasitusperäisiä vammoja ja altistaa loukkaantumisille. Urheilufysioterapiassa kiinnitetään huomiota ennaltaehkäisevään toimintaan. Huolellisella ammattitaitoisella tutkimuksella selvitetään kehoa haitallisesti kuormittavat tekijät, jotka altistavat urheilijan vammoille.

Fasciamanipulaatio

Fasciamanipulaatio

Toimipaikat: Eurajoki, Pori

Fascioiden eli lihaskalvojen tehtävänä on toimia kehon tukiverkkona. Ne osallistuvat liikkeen ja kehon hallintaan, voimantuottoon sekä voimanvälitykseen. Fasciamanipulaation tarkoituksena on palauttaa kehosi tasapainoiseen tilaan, jossa kehon eri osat pystyvät jouhevaan yhteistyöhön.

Allasterapia.

Allasterapia

Toimipaikat: Järvenpää, Lappeenranta, Tampere, Pori

Allasterapia on fysioterapian erityismuoto. Se soveltuu esimerkiksi silloin, kun tasapaino, nivelten toimintakyky, kipu tai lihasaktiivisuus ei salli tavallista kuntosaliharjoittelua.Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design