Fysioterapia

Fysioterapia toimintakykysi tueksi

Vaativa lääkinnällinen kuntoutus, tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia sekä psykofyysinen fysioterapia, urheilufysioterapia, fasciamanipulaatio ja allasterapia ovat nyt osa Coronarian kuntoutuspalveluiden palveluita. Näin voimme palvella asiakkaitamme laajemmin eri puolella Suomea. Palveluiden tiedot löydät jatkossa osoitteesta coronaria.fi. Klikkaamalla alla olevista palveluista Lue lisää -painiketta, siirryt Coronarian verkkosivulle. 

Vaativa lääkinnällinen kuntoutus.

Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Toimipaikat: Järvenpää, Lappeenranta, Tampere, Pori

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja parantaa sinun työ- ja toimintakykyä.

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia

Toimipaikat: Eurajoki, Lappeenranta, Tampere, Pori

Ihmisen elämänkaaren aikana tulee väistämättä eteen tilanteita, joissa fyysinen suorituskyky syystä tai toisesta alenee. Tällöin fysioterapiasta voi olla apua toimintakyvyn parantamisessa.

Psykofyysinen fysioterapia.

Psykofyysinen fysioterapia

Toimipaikat: Lappeenranta

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jonka tavoitteena on saavuttaa kehon ja mielen kokonaisvaltainen tasapaino.

Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapia

Toimipaikat: Pori, Eurajoki

Säännöllisen harjoittelun aiheuttama kehon kova kuormitus voi luoda rasitusperäisiä vammoja ja altistaa loukkaantumisille. Urheilufysioterapiassa kiinnitetään huomiota ennaltaehkäisevään toimintaan. Huolellisella ammattitaitoisella tutkimuksella selvitetään kehoa haitallisesti kuormittavat tekijät, jotka altistavat urheilijan vammoille.

Fasciamanipulaatio

Fasciamanipulaatio

Toimipaikat: Eurajoki, Pori

Fascioiden eli lihaskalvojen tehtävänä on toimia kehon tukiverkkona. Ne osallistuvat liikkeen ja kehon hallintaan, voimantuottoon sekä voimanvälitykseen. Fasciamanipulaation tarkoituksena on palauttaa kehosi tasapainoiseen tilaan, jossa kehon eri osat pystyvät jouhevaan yhteistyöhön.

Allasterapia.

Allasterapia

Toimipaikat: Järvenpää, Lappeenranta, Tampere, Pori

Allasterapia on fysioterapian erityismuoto. Se soveltuu esimerkiksi silloin, kun tasapaino, nivelten toimintakyky, kipu tai lihasaktiivisuus ei salli tavallista kuntosaliharjoittelua.