Fasciamanipulaatio

Fasciamanipulaatio, fysioterapia

Fasciamanipulaatio palauttaa kehosi tasapainoiseen tilaan. Saapuessasi meille ensimmäistä kertaa, teemme laajan haastattelun ja kartoitamme sinun vammahistoriaa ja muita taustatietoja mahdollisimman tarkasti. Tämän jälkeen etsimme liiketesteillä häiriintyneet tai kivuliaat liikkeet, jonka jälkeen käsin tunnustellaan fascioiden liukumista. Näin saamme suunniteltua tarkan ja yksilöllisen hoidon.

Fascioiden eli lihaskalvojen tehtävänä on toimia kehon tukiverkkona. Ne osallistuvat liikkeen ja kehon hallintaan, voimantuottoon sekä voimanvälitykseen. Lihaskalvot yhdistävät lihakset ja niitä ympäröivät sidekudokset pitkiksi toiminnallisiksi lihaskalvoketjuiksi, jolloin kehon eri osat tekevät yhteistyötä.

Joskus näihin fasciarakenteisiin syntyy häiriötiloja esimerkiksi leikkausten, traumojen, venähdysten tai ylirasitusten seurauksena, jolloin kalvojen väliin syntyy kitkaa. Tämä puolestaan estää kalvokerrosten liukumisen toisiinsa nähden. Tästä voi aiheutua kipua tai särkyä, voimattomuutta, puutumista, turvotusta tai ihminen ei tunnista omaa asentoaan ja liikettään.

Toimipaikat: Eurajoki, Pori

Hinta: 69 €