Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia ja kuntoutus

Hyvinvointia tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiasta

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia ja kuntoutus tarjoaa apua, kun fyysinen suorituskyky syystä tai toisesta heikkenee.

Tuki- ja liikuntaelinsairauksiin keskittynyt fysioterapia hoitaa, vakauttaa ja kuntouttaa kipuja ja toimintakyvyn haasteita esimerkiksi nivelissä ja nivelsiteissä, jänteissä ja lihaksissa. Haitallisia kuormituksia ja kipuja voivat aiheuttaa esimerkiksi syystä tai toisesta muodostuvat virheelliset kehon asennot, tapaturmat, ikääntyminen ja erilaisten sairauksien myötä puhkeavat tuki- ja liikuntaelinten pulmat. Toisaalta tuki- ja liikuntaelinten huolto auttaa valmistautumaan tai palautumaan kirurgisista toimenpiteistä.

Tuki- ja liikuntaelinten tyypillisiä oireita ovat kiputilat, jännitykset ja virheasennot selän eri kohdissa, niska-hartia-alueella tai yksittäisissä nivelissä. 

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiassa kohtaamme sinut aidosti kuuntelemalla

Tarkasti tutkimalla ja kliinisesti päättelemällä tunnistamme sinun kohtaamasi haasteet tuki- ja liikuntaelimissä. Yksilöllinen hoito- ja kuntoutussuunnitelmasi perustuvat haastatteluusi ja sinulle tehtyihin tutkimuksiin. Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia sisältää manuaalista käsittelyä, kuntoutusta ja terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa. Kiputilat ja muut häiriöt eivät kuulu tasapainoiseen elämään, joten haluamme auttaa sinua tilanteesi vakauttamisessa.

Toimipaikat: Eurajoki, Lappeenranta, Tampere, Pori

Hinnat

Fysioterapia 30 min 47 € 
Fysioterapia 45 min 57 €
Fysioterapia 60 min 69 €