Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapia ennaltaehkäisee tapaturmia

Urheilufysioterapia ennaltaehkäisee säännöllisen harjoittelun ja kehon kovan kuormituksen aiheuttamia rasitusperäisiä vammoja, jotka altistavat loukkaantumisille. Huolellisella ja ammattitaitoisella tutkimuksella selvitetään tekijät, jotka mahdollisesti kuormittavat kehoa epäedullisesti ja altistavat urheilijan vammoille. Näitä tekijöitä voivat olla esimerkiksi puutteellinen liikkuvuus tai lihasepätasapaino.

Urheilufysioterapian hinnat

Fysioterapia 30 min 47 € 
Fysioterapia 45 min 57 €
Fysioterapia 60 min 69 €

Urheilufysioterapeutti työskentelee urheilijoiden kanssa ja auttaa vammojen kuntouttamisessa

Urheilufysioterapiassa tavoitteena on, että vamman saaneen urheilijan tai kuntoilijan suorituskyky palautuisi takaisin urheilulajin tai suorituksen vaatimalle tasolle, iästä riippumatta.

Urheilufysioterapeuttimme toimivat yhteistyössä urheilijoiden, seurojen ja valmennusjohdon kanssa. Heillä on osaaminen toimia osana valmennustiimiä  tukiharjoittelun suunnittelussa ja ohjauksessa. Tukiharjoittelu voi sisältää lajispesifeitä harjoitteita, liikkuvuus ja lihasvoimaharjoittelua, kaikkea mikä auttaa urheilijaa suorittamaan lajiaan paremmin ja turvallisemmin, mutta välttäen vammoja.

Urheilufysioterapia sisältää myös manuaalisia hoitoja, joiden avulla hoidetaan sekä vammoja, että ennaltaehkäistään kehon kuormitustekijöitä kuten lihaskireyksiä.

Tutustu fysioterapeutteihimme toimipaikkojen omilla sivuilla: Pori, Eurajoki.