Fysioterapia

Fysioterapia

Fysioterapia ylläpitää ja parantaa sinun työ- ja toimintakykyäsi sekä hyvinvointiasi esimerkiksi sairastumisen, vammautumisen, tapaturman tai leikkauksen jälkeen. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme toteuttavat fysioterapiaa kaiken ikäisille sekä yksilöllisesti että ryhmissä. Meillä on monipuoliset laitteet ja esteettömät tilat. Fysioterapia voidaan toteuttaa myös kotonasi tai muussa arkiympäristössäsi. Pääset meille myös ilman lääkärin lähetettä.

Ajanvarauksen löydät tästä tai sivujen yläreunasta. Voit varata ajan nettiajanvarauksesta Eurajoelle, Lappeenrantaan ja Poriin. Jos haluat varata ajan Järvenpäähän tai Tampereelle, ota yhteys toimipaikkaan.

Toimipaikat: Järvenpää, Lappeenranta, Tampere, Pori

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja parantaa sinun työ- ja toimintakykyä

Toimipaikat: Pori

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jonka tavoitteena on saavuttaa kehon ja mielen kokonaisvaltainen tasapaino.

Toimipaikat: Eurajoki, Lappeenranta, Tampere, Pori

Ihmisen elämänkaaren aikana tulee väistämättä eteen tilanteita, joissa fyysinen suorituskyky syystä tai toisesta alenee. Tällöin fysioterapiasta voi olla apua toimintakyvyn parantamisessa.

Toimipaikat: Pori, Eurajoki

Säännöllisen harjoittelun aiheuttama kehon kova kuormitus voi aiheuttaa erilaisia rasitusperäisiä vammoja sekä altistaa loukkaantumisille. Urheilufysioterapiassa kiinnitetään huomiota ennaltaehkäisevään toimintaan ja huolellisella, ammattitaitoisella tutkimuksella selvitetään tekijät, jotka mahdollisesti kuormittavat kehoa epäedullisesti ja altistavat urheilijan vammoille.

Toimipaikat: Eurajoki, Pori

Fascioiden eli lihaskalvojen tehtävänä on toimia kehon tukiverkkona. Ne osallistuvat liikkeen ja kehon hallintaan, voimantuottoon sekä voimanvälitykseen. Lihaskalvot yhdistävät lihakset ja niitä ympäröivät sidekudokset pitkiksi toiminnallisiksi lihaskalvoketjuiksi, jolloin kehon eri osat tekevät yhteistyötä.

Toimipaikat: Järvenpää, Lappeenranta, Tampere, Pori

Allasterapia on fysioterapian erityismuoto. Se soveltuu esimerkiksi silloin, kun tasapaino, nivelten toimintakyky, kipu tai lihasaktiivisuus ei salli tavallista kuntosaliharjoittelua.Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design