Kuntosali ja liikuntaryhmät Porissa

Tuttu kuntosali ja liikuntaryhmät Porissa (100Syke)

Lukujärjestys ja liikuntaryhmät, kuntosali ja mittaukset, lasten synttärit – täältä löydät kaikki SataSykkeen ajalta tutuksi tulleet palvelut. Tuttu verkkokauppamme toimii edelleen salikorttien ostossa ja lasten liikuntaryhmien osallistumismaksujen toimittamisessa. Syksyn lukujärjestyksen alapuolelta löydät lisätietoja yksittäisistä palveluistamme.

Toimipaikat: Pori

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi jokaisen erilaisen ihmisen. Oletpa aloitteleva liikkuja tai kokeneempi konkari, tarjoamme sinulle monipuolisen liikuntakeskuksen ja ammattitaitoista palvelua.

Toimipaikat: Pori

Jos haluat yksilöllistä ohjausta, on valintasi PhysioTrainerimme palvelut. Alkutapaaminen on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Suunnittelette yhdessä yksilölliset tavoitteesi ja sinulle sopivan harjoitusohjelman.

Toimipaikat: Pori

Ryhmämme tarjoavat mahdollisuuden liikkua ystäviesi kanssa ohjatusti joka viikko. Jokaisessa ryhmässä voit kuntoilla oman kuntotasosi mukaan, sillä ammattitaitoiset ohjaajamme osaavat huomioida juuri Sinut yksilönä.

Toimipaikat: Pori

Firstbeat hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla.

Toimipaikat: Pori

Te3 -kehon liikkuvuusanalyysi on 13 eri liikkeeseen perustuva kehon liikkuvuustesti. Testin numeraaliseen mittaustulokseen perustuva analyysi antaa kokonaisvaltaisen kuvan kehon tilasta ja potentiaalista.

Toimipaikat: Pori

Haluatko tarjota lapsellesi uuden ja erilaisen tavan juhlia syntymäpäivää? Tuo koko kööri viettämään riemukasta synttäriä SataSykkeen innostavaan ympäristöön liikunnallisella teemalla. Lue lisää synttäripaketteistamme klikkaamalla lue lisää.Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design