Muut hoidot

Muut hoidot

Palvelemme Verve Terapian toimipaikoissa tarjoamalla monipuolisesti palveluita terveytesi ja hyvinvointisi tukemiseen. Lappeenrannan toimipaikassamme tarjoamme lymfaterapiaa, vyöhyketerapiaa ja jalkahoitoja. Porin toimipaikassamme palvelemme sinua kosmetologin palveluiden ja jalkahoitojen lisäksi rentouttavalla ja stressiä lievittävällä Neurosonic- hoidolla. Tutustu terapiapalveluihimme sekä rentouttaviin ja hemmotteleviin hoitoihimme tarkemmin alta.

Lymfaterapia

Toimipaikat: Lappeenranta

Manuaalisen lymfaterapian tavoitteena on elvyttää imusuonten toimintaa ja edistää imunesteen virtausta.

Vyöhyketerapia

Toimipaikat: Lappeenranta

Vyöhyketerapia (refleksologia) on ikivanha pehmeä terapiamuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä sekä kartoittaa ja hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja sairaustiloja.

Jalkahoito

Toimipaikat: Lappeenranta, Pori

Jalkamme altistuvat päivittäin monenlaisille rasituksille. Käytämme jalkojamme suuren osan päivästä, joten niiden hoito on tärkeä osa terveydestämme huolehtimista.

Kosmetologin palvelut

Toimipaikat: Pori

Kosmetologi on kauneudenhoitoalan ammattilainen. Kosmetologin työn tarkoituksena on edistää ja ylläpitää ihon ja kehon kauneutta sekä terveyttä.

Neurosonic

Toimipaikat: Pori

Etsitkö helpotusta jatkuvaan stressiin tai univaikeuksiin? Neurosonic -divaani on tarkoitettu kohentamaan tuolissa lepäävän henkilön fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä terveyttä kohdistamalla lihaksia rentouttavaa ja mieltä rauhoittavaa ja rentouttavaa matalataajuista värähtelyä haluttuihin kehon osiin tai koko kehoon samanaikaisesti.Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design