Muut palvelut

Muut palvelut

Lymfaterapia, vyöhyketerapia, jalkahoito, Neurosonic, Firstbeat-analyysi sekä Hyvän olon hyllykkö ovat nyt osa Coronarian kuntoutuspalveluiden palveluita. Näin voimme palvella asiakkaitamme laajemmin eri puolella Suomea. Palveluiden tiedot löydät jatkossa osoitteesta coronaria.fi. Klikkaamalla alla olevista palveluista Lue lisää -painiketta, siirryt Coronarian verkkosivulle. Huom! Päivitystyö on meneillään, joten kaikista palveluista et vielä siirry Coronarian verkkosivulle.

Lymfaterapia

Toimipaikat: Lappeenranta

Manuaalisen lymfaterapian tavoitteena on elvyttää imusuonten toimintaa ja edistää imunesteen virtausta.

Vyöhyketerapia

Toimipaikat: Lappeenranta

Vyöhyketerapia (refleksologia) on ikivanha pehmeä terapiamuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä sekä kartoittaa ja hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja sairaustiloja.

Jalkahoito

Toimipaikat: Lappeenranta

Jalkamme altistuvat päivittäin monenlaisille rasituksille. Käytämme jalkojamme suuren osan päivästä, joten niiden hoito on tärkeä osa terveydestämme huolehtimista.

Neurosonic

Toimipaikat: Pori

Etsitkö helpotusta jatkuvaan stressiin tai univaikeuksiin? Neurosonic -divaani on tarkoitettu kohentamaan tuolissa lepäävän henkilön fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä terveyttä kohdistamalla lihaksia rentouttavaa ja mieltä rauhoittavaa ja rentouttavaa matalataajuista värähtelyä haluttuihin kehon osiin tai koko kehoon samanaikaisesti.

Mies pitelee käsin päätään.

Hyvän olon hyllykkö

Sähköinen palvelu

Hyvän olon hyllykkö -palvelustamme löydät kootusti tietoa erilaisista hyvinvointiin ja toimintakykyyn liittyvistä teemoista sekä keinoja, joilla voit helpottaa itse omaa oloasi. Löydät palvelusta tietoa ja vinkkejä päänsäryn ja stressin hoitoon.

Firstbeat-analyysi

Valtakunnallinen

Firstbeat-hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla.