Kuntosali ja liikuntaryhmät Porissa

Tuttu kuntosali ja liikuntaryhmät Porissa

Lukujärjestys ja liikuntaryhmät, kuntosali ja mittaukset – täältä löydät kaikki SataSykkeen ajalta tutuksi tulleet palvelut. Verkkokauppamme toimii edelleen salikorttien ostossa ja lasten liikuntaryhmien osallistumismaksujen toimittamisessa. 

Kuntosali Pori.

Kuntosali

Toimipaikat: Pori

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi jokaisen erilaisen ihmisen. Oletpa aloitteleva liikkuja tai kokeneempi konkari, tarjoamme sinulle monipuolisen liikuntakeskuksen ja ammattitaitoista palvelua.

Liikuntaryhmät Pori

Liikuntaryhmät

Toimipaikat: Pori

Ilmajooga, Omnia, kehonhuolto, ohjattu kuntosali – valitse sopivin. Ohjattua ryhmäliikuntaa joka viikko. Voit liikkua oman kuntotasosi mukaan, sillä ammattitaitoiset ohjaajamme osaavat huomioida juuri Sinut yksilönä.

Verve Terapia Porin kuntosali ja liikuntavälineet.

PhysioTrainer

Toimipaikat: Pori

Jos haluat yksilöllistä ohjausta, on valintasi PhysioTrainer. Se on enemmän kuin Personal trainer. Alkutapaaminen on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Suunnittelette yhdessä yksilölliset tavoitteesi ja sinulle sopivan harjoitusohjelman.

Firstbeat-analyysi

Toimipaikat: Pori

Firstbeat-hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla.

TE3 liikkuvuustesti.

TE3-liikkuvuusanalyysi

Toimipaikat: Pori

Te3 on kehon liikkuvuusanalyysi, joka perustuu 13 eri liikkeeseen. Numeraalisia mittaustuloksia antava analyysi kuvaa kehosi kokonaisvaltaisen tilanteen ja potentiaalin.

Kehonkoostumusmittaus

TOIMIPAIKAT: PORI

Tanita-kehonkoostumusmittauksen avulla saat tietoa kehosi tilasta ja se on oiva apu seurata harjoittelusi tuloksellisuutta.Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design