Skip to main content

Firstbeat-mittaus

Firstbeat-hyvinvointianalyysi kertoo kehosi reaktioista arjen erilaisissa tilanteissa

Firstbeat-hyvinvointianalyysi on kolmen vuorokauden mittainen ympärivuorokautinen sykevälimittaus, joka kuvaa ja taltioi yksilöllisesti sinua kuormittavia tekijöitä, palautumistasi sekä liikunnan vaikutusta. Tieteellisesti kehitetty hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Mikä on Firstbeat-hyvinvointianalyysi?

Firstbeat on edelläkävijä hyvinvoinnin mittauksissa. Firstbeatilla on yli 15 vuoden kokemus sykkeeseen ja sykevaihteluun perustuvista menetelmistä. Mittauksella on hyvin vahva tieteellinen tausta. Firstbeat-tuotteita käytetään laajasti huippu-urheilussa sekä työhyvinvoinnin kehittämisessä. Mittaus sopii kaikille!

Miksi Firstbeat? Mitattu tieto auttaa tunnistamaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät.

  • Hallitse stressiä – tunnista kuormittavat tekijät.
  • Palaudu paremmin – näe palaudutko unen aikana.
  • Liiku oikein – näe liikunnan vaikutukset.

Firstbeat hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Hyvinvointianalyysin avulla selvität, mitkä ovat juuri sinua eniten kuormittavat asiat arjessasi ja mitkä puolestaan auttavat sinua palautumaan. Fysioterapeutti käy yhdessä mittauksen jälkeen analyysin läpi kanssasi ja poimii tärkeimmät asiat, joiden avulla nostat hyvinvointisi uudelle tasolle ja voit sekä henkisesti että fyysisesti paremmin.

Oli tavoitteenasi tehostunut päätöksentekokyky tai suorituskyky, lisääntynyt luovuus, parempi urheilusaavutus tai mielen ja kehon parantunut tasapaino, saat Firstbeat-analyysistä yksilölliset ohjeet oman elämänlaatusi ja onnellisuuden parantamiseksi.

Miten FirstBeat-mittaus toimii käytännössä?

  1. Saat ostettua Firstbeat hyvinvointianalyysin suoraan verkkokaupastamme, jonka jälkeen saat ohjeet sähköpostiisi ja mitta-anturin postitse kotiisi.
  2. Tehtyäsi mittauksen ja palautettuasi anturin mukana tulevassa palautuskuoressa, sovitaan fysioterapeutin kanssa hyvinvointianalyysin läpikäyntiaika 30-45 minuuttia. Palaute on mahdollista joko kasvokkain tai puhelimitse/tietokoneen välityksellä. Voit suorittaa mittauksen missä päin Suomea tahansa, silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Hinta: 159 €