Kehonhuoltoa tai kuntosalia pienryhmissä

Omnia, ohjattu kuntosaliharjoittelu tai kehonhuolto – valitse sopivin

Liikunnan pienryhmät Porissa

Liikuntaryhmämme tarjoavat sinulle ja ystävillesi mahdollisuuden liikkua yhdessä ohjatusti joka viikko. Jokaisessa ryhmässä voit kuntoilla oman kuntotasosi mukaan, sillä ammattitaitoiset ohjaajamme osaavat huomioida juuri sinut yksilönä. Yksilöllisyyden huomioimiseksi ryhmämme ovatkin pienryhmiä, joihin mahtuu tunnista riippuen 8-12 henkilöä. Haluamme tarjota sinulle liikunnan iloa ja onnistumisen kokemuksia sekä hyvää oloa niin henkisesti kuin fyysisesti. Ilmapiiri on rento ja helposti lähestyttävä, joten sinun ei tarvitse jännittää ryhmään osallistumista. Huom! liikuntaryhmät päättyvät 18.12.2022.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta, mutta tarvittaessa se onnistuu myös puhelimitse 044 976 5968. Ilmoittautuessasi kerrothan nimesi, yhteystietosi sekä ryhmän, johon haluat ilmoittautua. Voit ilmoittautua yksittäiselle tunnille mukaan missä kohtaa kautta tahansa.

Käytäntöjä ensikertalaisille

Ryhmäliikuntaan kuljetaan Juhana Herttuankadun puolelta. Ovi avataan hiukan ennen tunnin alkua. Kengät ja ulkovaatteet voi jättää eteiseen. Harjoitteluvaatteet voi siirtyä pukemaan pukuhuoneisiin kuntosalin perälle. Tunnin alkua voi jäädä odottelemaan salin perältä löytyville sohville. Tunti maksetaan jälkikäteen vastaanottoon.

5-, 10- tai 20-kerran kortin ostaneet ilmoittavat itsensä tunnille sisään pukuhuoneiden lähellä olevalla näytöllä. Tämä poistaa yhden käyntikerran kortilta. Jos kirjausta ei ole jostain syystä tehty, veloitamme tunnin jälkeen käyntikerran erikseen.

Ryhmäliikuntatuntien peruutus tulee tehdä viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua, muutoin veloitamme täyden tunnin hinnan.

Hinnat

  • 5 kerran ryhmäliikuntakortti 70 €
  • 10 kerran ryhmäliikuntakortti 130 €
  • 20 kerran ryhmäliikuntakortti 240 €

Toimipaikat: Pori

Liikuntaryhmien kuvaukset

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunti koostuu erilaisista tekniikoista, kuten dynaamisesta syvien tukilihasten harjoittamisesta, lihasaktivaatiojärjestyksen opettelusta, voimantuoton ja liikkuvuuden oikeanlaisesta kohdistamisesta, lihaskalvojen huoltamisesta ym. Fysioterapeutin yksilöllisessä ja turvallisessa opastuksessa pääset tutustumaan kehoosi ja sen ominaisuuksiin rauhassa ja voit oppia nauttimaan kehosi toiminnasta entistä paremmin.

Omnia

8 hengen toiminnallisen harjoittelun pienryhmä, jossa harjoitetaan monipuolisesti koko kehon lihasvoimaa, tasapainoa, koordinaatiota ja vartalon hallintaa Omnia -laitekokonaisuuden ympärillä. Tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni kiertoharjoitteluna. Ryhmässä etenet oman tasosi mukaan, joten hyvin eri tasoiset kuntoilijat pärjäävät mukana loistavasti.

Kiertoharjoittelu kuntosalilaitteilla

Ryhmä sopii kaikille kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneille eikä vaadi aiempaa kokemusta. Ryhmässä opetellaan käyttämään kuntosalilaitteita turvallisesti rennossa ilmapiirissä. Tavoitteena keskittyä olennaisimpiin lihasryhmiin toimintakykymme kannalta sekä antaa valmiudet omatoimiseen kuntosaliharrastukseen. Ryhmä on maksuton kuntosaliasiakkaille.

Ilmajooga 

Tämä ihana kokemus vie sinut uuteen maailmaan ja voit tuntea itsesi kevyeksi ja notkeaksi. Ilmassa moni asia tuntuu helpommalta kuin maassa ja löydät itsestäsi kokonaan uusia puolia. Ihanassa joogapussukassa köllöttely tunnin päätteeksi rentouttaa kehoa ja mieltä täydellisesti. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta ja aloituskynnys on hyvin matala. Kaikki etenevät oman tasonsa mukaisesti. Onnistumisen elämykset ovat taattuja!

Ilmajoogatunnille pukeudutaan kainalot peittävään paitaan sekä polven yli ulottuviin housuihin, vetoketjut ym. terävät yksityiskohdat vaatteissa ovat kielletty. Oman turvallisuuden vuoksi sekä liinoja säästääksemme kaikki korut, kellot ym. riisutaan ennen tunnin alkua.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design