Skip to main content

Helena Laine

  • Koulutus: hypnoterapeutti, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, reteamingvalmentaja, Ericksonian hypnosis course (Bill’O Hanlon, USA), solution focused therapy (Elliot Connie, USA)

  • Paikkakunta: Vaasa

  • Palvelukielet: suomi, englanti, ruotsi

  • Tarjottava palvelu: yksilöterapia, pariterapia, voimaannuttava ryhmäterapia Virtapiiri muuttuneessa elämäntilanteessa oleville 

  • Palvelun hinta: yksilöterapia 45 min. 90 euroa, pariterapia 45 min. 120 euroa

  • Kohderyhmä: aikuiset, nuoret, parit. Psykoterapia sopii kenelle tahansa, joka haluaa tehdä ja saada tukea positiivisiin  muutoksiin  elämässään ja omassa hyvinvoinnissaan ja/tai parisuhteessaan.

  • Suuntautuminen: ratkaisukeskeinen

  • Kokemusalue: pelkojen, ahdistusten tai kipujen kanssa kamppailevien auttaminen, traumaattiset elämäntilanteet, suru, kriisit, ihmissuhdeongelmat, itsekriittisyys, ratkaisukeskeinen parisuhdeterapia, ryhmäterapia, unettomuus.

  • Kela-oikeudet: yksilöterapia

  • Ajanvaraustiedot: vähintään 24 h ennen vastaanottoaikaa

Työkokemukseni

Psykoterapeutti vuodesta 2008 alkaen. Opinnäytetyö psykoterapiakoulutuksesta 2003-2006 käsitteli pelkojen ja ahdistuksen voittamista. Asioita joissa voin auttaa: ahdistus, masennus, ihmissuhdeasiat, itsekriittisyys, pelot, traumat, kriisit, menetykset, naisen elämän ongelmat, krooninen kipu, unettomuus. Ericksonilaisen hypnoosin avulla osaan antaa apua myös kivun lieventämiseen (mm. syöpäkivut, migreeni, muut kivut ja säryt), unettomuuteen ja ahdistuksen lieventämiseen.

Millainen terapeutti olen?

Teen asiakkaan kanssa yhteistyötä räätälöiden hänen kanssaan yksilöllisen prosessin löytää oma äänensä ja viisautensa. Kunnioitan asiakkaan omia näkemyksiä ja pyrkimyksiä.

Mitä istunnoillani tehdään?

Kuuntelen sinua. Autan sinua tulemaan tietoiseksi sisäisistä voimavaroistasi, saamaan toivoa ja luottamusta itseesi matkalla elämän muutoksissa.

Kun haluat luoda rikkaan elämän, jossa on iloa ja tasapainoa ja olet valmis kasvuun ja muutokseen sekä vanhojen toimintatapojen muuttamiseen, niin autan sinua saavuttamaan tavoitteesi ratkaisukeskeisen keskusteluterapian ja/tai Ericksonilaisen hypnoosin avulla.

”Jokainen tapaaminen vie eteenpäin.”

”Helenan vastaanotolla koen onnistumista  Hän on luotettava, avoin, hänellä on pitkä kokemus.”

”Hänellä on kyky kuunnella; usein uudet tuulet alkavat puhaltaa keskustelun aikana. Huomioidaan asiakkaan tahtotila.”

”Hänen huumorintajunsa ja ilonsa johtavat onnistumisiin, mutta löytyy myös tosiasioiden tunnustamista.”