Mielen hyvinvoinnin kartoitus

Mielen hyvinvoinnin kartoitus – anonyymi psykoterapeutin tuki verkossa


Mielen hyvinvoinnin kartoitus antaa tukea ja varmuutta oman tilanteen, mielen hyvinvoinnin ja avuntarpeen tulkintaan. Kartoitus tarjoaa kevyen, turvallisen ja anonyymin reitin avun äärelle silloin, kun et ole varma tarvitsetko keskusteluapua, minkä verran sitä mahdollisesti tarvitsisit tai jos ajan varaaminen psykoterapeutille tuntuu muuten vaikealta.

  • Oletko psyykkisessä kuormitustilanteessa, jossa omat keinot tai ystävien neuvot eivät tunnu enää riittävän?

  • Koetko olevasi yksin vaikeiden, mieltäsi uhkaavien ajatusten kanssa?

  • Ovatko läheisesi ilmaisseet huolensa psyykkisestä voinnistasi tai jaksamisestasi? 


Mielen hyvinvoinnin kartoitus antaa välineitä ajatusten selkeyttämiseen – älä jää yksin

Jokainen meistä kohtaa elämänsä aikana kriisejä tai muita tilanteita, joihin liittyy mielenterveyden kysymyksiä. Tilannetta tai omaa avuntarvetta ei tarvitse arvioida yksin, vaan jo arviointivaiheessa on tärkeää saada tukea tilanteen ja voinnin hahmottamiseksi. Tällöin on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen. Erilaisia valmennuksia tarjoavien toimijoiden runsaudesta johtuen on hyvä tiedostaa, että psykoterapeutti on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattilainen, jonka toimintaa sitovat laki, vaitiolovelvollisuus ja eettiset ohjeet. Psykoterapeutin työskentely perustuu tutkittuun tietoon ja sisältää viranomaisvalvonnan. Kartoituspalvelussamme sinua ohjaavat Verve Terapiassa työskentelevät laillistetut psykoterapeutit.

Kartoituksen etuja ovat nopea asiantuntijatuen saavutettavuus, turvallisuus, rentous ja yksityisyys. Et tarvitse lähetettä tai joudu odottamaan tapaamisen järjestymistä. Avunhakeminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa on vastuunottoa omasta ja läheisten elämästä.

Mielen hyvinvoinnin kartoitus käytännössä

Mielen hyvinvoinnin kartoitus on selainpohjainen palvelu, johon luodaan oma yksilöllinen tunnus palvelun maksun yhteydessä. Siten pääset luottamuksellisesti kirjoittamaan vastauksia psykoterapeuttiemme laatimiin kysymyksiin. Kokeneet psykoterapeuttimme vastaavat sinun anonyymisti kirjoittamiin vastauksiin mahdollisimman nopeasti, kolmen arkipäivän aikana.

Kartoituksen kysymykset ovat käytettävissäsi seitsemän päivää, minkä aikana sinun tulee lähettää vastauksesi. Lue kysymykset tarkasti ja pohdi niitä. Huomioi, että sinun tulee täyttää kyselylomake yhdellä kirjoituskerralla. Emme halua tallentaa vastauksiasi, jotta voimme taata palvelun anonymiteetin. Ohjaamme myös käyttämään tietokonetta tai tablettia lomakkeen täyttämiseen, koska suurempi näyttö takaa paremman toimivuuden.

Psykoterapia ei tarjoa valmiita vastauksia, mutta saat oikeanlaisia välineitä ajatustesi selkiyttämiseksi ja tilanteesi työstämiseksi. 


Lue lisää psykoterapiasta ja tutustu psykoterapeutteihimme

Tutustu psykoterapiaan ja sen eri muotoihin palvelukuvauksistamme. Kerromme millaisiin tilanteisiin terapiat sopivat ja miten hakeutua niihin. Voit myös tutustua terapeutteihimme ja toimipisteisiimme.

Ajanvaraus psykoterapiaan

Halutessasi voit myös varata ajan etävastaanotolle, jolloin voit yhdessä psykoterapeutin kanssa etsiä elämäntilanteeseesi sopivaa tukea ja apua. Soita asiakaspalveluumme ma–pe klo 9–15 numeroon 044 4141 000 tai lähettä sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.