Mielen hyvinvoinnin kartoitus

Mielen hyvinvoinnin kartoitus – anonyymi psykoterapeutin tuki verkossa


Mielen hyvinvoinnin kartoitus antaa tukea ja varmuutta oman tilanteen, mielen hyvinvoinnin ja avuntarpeen tulkintaan. Mielen hyvinvoinnin kartoitus on kevyt, turvallinen ja anonyymi reitti avun äärelle silloin, kun et ole varma tarvitsetko keskusteluapua, minkä verran sitä mahdollisesti tarvitsisit tai jos ajan varaaminen psykoterapeutille tuntuu muuten vaikealta.

  • Oletko psyykkisessä kuormitustilanteessa, jossa omat keinot tai ystävien neuvot eivät tunnu enää riittävän?

  • Koetko olevasi yksin vaikeiden, mieltäsi uhkaavien ajatusten kanssa?

  • Ovatko läheisesi ilmaisseet huolensa psyykkisestä voinnistasi tai jaksamisestasi? 


Mielen hyvinvoinnin kartoitus antaa välineitä ajatusten selkeyttämiseen – älä jää yksin

Jokainen meistä kohtaa elämänsä aikana kriisejä tai muita tilanteita, joihin liittyy mielenterveyden kysymyksiä. Tilannetta tai omaa avuntarvetta ei tarvitse arvioida yksin, vaan jo arviointivaiheessa on tärkeää saada tukea tilanteen ja voinnin hahmottamiseksi. Tällöin on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen. Erilaisia valmennuksia tarjoavien toimijoiden runsaudesta johtuen on hyvä tiedostaa, että psykoterapeutti on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattilainen, jonka toimintaa sitovat laki, vaitiolovelvollisuus ja eettiset ohjeet. Psykoterapeutin työskentely perustuu tutkittuun tietoon ja sisältää viranomaisvalvonnan. Mielen hyvinvoinnin kartoituksessa sinua ohjaavat Verve Terapiassa työskentelevät laillistetut psykoterapeutit.

Mielen hyvinvoinnin kartoituksen etuja ovat nopea asiantuntijatuen saavutettavuus, turvallisuus, rentous ja yksityisyys. Et tarvitse lähetettä tai joudu odottamaan tapaamisen järjestymistä. Avunhakeminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa on vastuunottoa omasta ja läheisten elämästä.

Mielen hyvinvoinnin kartoitus käytännössä

Mielen hyvinvoinnin kartoitus on selainpohjainen palvelu, johon luodaan oma yksilöllinen tunnus palvelun maksun yhteydessä. Siten pääset luottamuksellisesti kirjoittamaan vastauksia psykoterapeuttiemme laatimiin kysymyksiin. Kokeneet psykoterapeuttimme vastaavat sinun anonyymisti kirjoittamiin vastauksiin mahdollisimman nopeasti. Psykoterapia ei tarjoa valmiita vastauksia, mutta saat oikeanlaisia välineitä ajatustesi selkiyttämiseksi ja tilanteesi työstämiseksi. 

Julkaisemme palvelun alkuvuodesta 2023. Löydät jatkossa pääsyn Mielen hyvinvoinnin kartoitukseen etusivultamme ja tästä kuvauksesta. Seuraa ilmoitteluamme esimerkiksi Facebook-sivullamme!


Ajanvaraus psykoterapiaan

Halutessasi voit myös varata ajan etävastaanotolle, jolloin voit yhdessä psykoterapeutin kanssa etsiä elämäntilanteeseesi sopivaa tukea ja apua. Soita asiakaspalveluumme ma–pe klo 9–15 numeroon 044 4141 000 tai lähettä sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.