Pidä minut lähelläsi – parisuhteen huoltokurssi

  • Etusivu
  • Pidä minut lähelläsi – parisuhteen huoltokurssi

Parisuhteen hyvinvoinnin tueksi

Jokainen parisuhde tarvitsee huolenpitoa ja hoitoa. Parisuhteen rakentamista voi verrata talon rakentamiseen ja huoltamiseen sekä sen kunnostamiseen. Kerran rakastuneet eivät elä rakastumisensa varassa koko elämäänsä, vaan on löydettävä uusia sytykkeitä rakkauden ylläpitämiseen. Vaikka talo on valmis, se ei pysy hyvässä kunnossa, jos sitä ei jatkuvasti huolla.

Voimme arkisilla teoilla huolehtia suhteen hyvinvoinnista. Paras ongelmien ennaltaehkäisijä on riittävän tunneyhteyden ylläpitäminen puolisoiden välillä. Parisuhteen ongelmat alkavat kasautua, kun tunneyhteyden katkokset jäävät korjaamatta. On tavallista, että parisuhteessa tulee myös vaikeita aikoja. Vaikka ongelmien kohtaaminen on vaativaa, se on ainoa tapa huolehtia suhteen hyvinvoinnista. Pidä minut lähelläsiparisuhteen huoltokurssi on kanadalaisen Sue Johnsonin tunnekeskeiseen pariterapiaan perustuva parisuhdekurssi, jossa tutkitaan parisuhteen vuorovaikutusta sekä vuorovaikutustilanteiden taustalla vaikuttavia tunteita.

Kenelle parisuhdekurssi sopii?

Parisuhdekurssi on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluatte lisätä ymmärrystä omasta parisuhteesta sekä parantaa keskinäistä yhteyttä ja läheisyyttä sekä vahvistaa sitä hyvää, mitä suhteessanne on. Se auttaa ymmärtämään omaa ja toisen toimintaa, kun tunneyhteys katkeaa. Parisuhdekurssi toimii myös ongelmien ennaltaehkäisijänä. Jos koette akuuttia kriisiä parisuhteessa, on tunnekeskeinen pariterapia parempi vaihtoehto. Kurssin antina on myös vertaisryhmän kokemus, mikä saattaa aluksi jännittää, mutta on koettu tärkeänä kurssilaisten kesken.

Parisuhdekurssin ajankohta

Kurssilaiset kokoontuvat kolmena lauantaina:
24.9.22 klo 10-15
22.10.22 klo 10-15 ja
19.11.22
 klo 10-16.

Kerrat koostuvat alustuksista, pariharjoituksista, ryhmäkeskusteluista ja kotitehtävistä. Parisuhdekurssi on luonteeltaan intensiivinen, joten kurssille hakevien parien olisi pystyttävä osallistumaan kaikille kerroille ja sitoutumaan työskentelyyn. Kurssille mahtuu 3-5 paria. 

Kurssin hinta on 480€/pari eli 240€/hlö sisältäen kurssimateriaalin ja kahvit (lounas omakustanteinen). Kurssimaksun voi maksaa kolmessa erässä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.9.22 klo 16 mennessä.

Parisuhdekurssi järjestetään Verve Terapian tiloissa, osoitteessa; Kapellimestarinkatu 2, 90140 Oulu (Taka-Lyötty)

Parisuhdekurssilla käsiteltäviä teemoja

  1. Rakkauden ja kiintymyssuhteen ymmärtäminen
  2. Kun yhteys katkeaa – Tuhoavat keskustelut
  3. Kipupisteiden tunnistaminen
  4. Turvallisen perustan luominen
  5. Luottamuksen palauttaminen
  6. Kun yhteys löytyy – Pidä minut lähellä -keskustelut
  7. Tunneyhteyden vahvistaminen seksin ja kosketuksen avulla, rakkauden ylläpitäminen

Tule rohkeasti mukaan!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Pari- ja perhepsykoterapeutti Seija Matinlassi-Röntynen
p. 041 730 9588 tai seija.matinlassi-rontynen@verve.fi

Psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti Minna Hyvärinen
p. 044 4141089 tai minna.hyvarinen@verve.fi