Psykoterapeutiksi Verve Terapiaan

 • Etusivu
 • Psykoterapeutiksi Verve Terapiaan

Tule meille psykoterapeutiksi

Psykoterapeutteja on Suomessa tarpeeseen nähden liian vähän. Yhteiskunnallinen tehtävämme on psykoterapian saatavuuden parantaminen ja käyttökynnyksen madaltaminen. Tavoitteemme on tuoda tutkitusti vaikuttava keskusteluapu kaikkien ulottuville. Haluamme myös vaikuttaa siihen, että yhä useampi psykoterapeutin koulutuksen saanut, pystyy helposti työskentelemään päätoimisena psykoterapeuttina.

Vastuullinen ja kotimainen

Verve on kotimainen säätiöiden omistama yhteiskuntavastuullisesti toimiva yritys. Työssämme korostuu jatkuvuus, mistä kertoo vuosikymmenien pituinen historiamme. Meillä pääset keskittymään terapiatyöhösi, mutta halutessasi olet myös ystävällisesti tervetullut osaksi kuntoutusalan moniammatillista työyhteisöä ja dialogia.

Psykoterapiassa olemme lämminhenkinen, ketterä ja innovatiivinen toimija. Kuuntelemme asiakkaidemme ja työntekijöidemme tarpeita sekä toiveita ja muutamme toimintaamme tarvittaessa nopeastikin ja mikä tärkeintä, opimme toinen toisiltamme.

Pidämme huolta psykoterapeuteistamme tukemalla työhyvinvointia ja ammatillista kehittymistä. Tarjoamme sinulle kaikki samat puitteet, mitä muutkin alan toimijat. Hoidamme puolestasi kaiken muun paitsi terapiatyön.

Verven arvot

Monipuolisena kuntoutusalan toimijana tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua moniammatilliseen dialogiin ja yhteistyöhön muiden kuntoutuksen parissa työskentelevien kanssa. Laatutavoitteemme on tuottaa arvojemme mukaista ja asiakkaan tarpeista lähtevää palvelua. Laatukulttuuri syntyy laatua edistävästä systemaattisesta toimintatavasta sekä sitä tukevasta johtamisesta, arvoista ja asenteista.

Verve-sana tarkoittaa lennokkuutta, voimaa, intoa ja vauhtia.

Uudistuen:
Asiakasta lähellä, yhdessä oppien ja tulevaisuutta uudistaen.

Yhdessä toimien:
Avoimesti, innolla ja tuloksellisesti.

Historiasta ponnistaen:
Tutkimuksellinen tieto, vankka osaaminen. Kotimainen yhteiskunnallinen vastuunkantaja.

Verve Terapiassa voit keskittyä terapiatyöhön

Työsuhdemallimme tarjoaa helpon ja turvallisen tavan keskittyä pelkästään psykoterapiatyöhön ja siinä kehittymiseen ilman hallinnollista vaivaa, vastuita ja riskejä. Asiakkaiden kohtaamiseen keskittymällä psykoterapeutti parantaa omaa ansiotasoaan sekä yleisesti psykoterapian saatavuutta.

Työskentelemme joustavasti. Tarjoamassamme työsuhteessa säilytät vapauden määritellä itse työaikasi ja työpäiväsi. Muun työn ohessa tehdyt osa-aikaiset ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Voit työskennellä yhdessä tai useammassa toimipaikassamme ja etätyökin on vaihtoehto. Lisätietoja toimipaikoistamme löydät täältä.

Käytännössä tämä tarkoittaa:

 • Verve Terapia, psykoterapian avoimet työpaikat

  Tilat ja tietoturvalliset järjestelmät. Tullessasi meille psykoterapeutiksi, saat valmiiksi kalustetun työhuoneen, tietokoneen, työpuhelimen, tulostimen, ajanvarausjärjestelmän sekä tietoturvallisen ja Kanta-yhteensopivan potilastietojärjestelmän.

 • Verve Terapia, psykoterapian avoimet työpaikat

  Hallinnolliset työt. Annamme sinun keskittyä työhösi hoitamalla puolestasi markkinoinnin, kilpailutukset, asiakaspalvelun, laskutuksen, perinnän ja kirjanpidon. Työnantajana hoidamme myös työeläkemaksut sekä työttömyys-, ryhmähenki- tapaturma-, potilas- ja vastuuvakuutukset.

 • Verve Terapia, psykoterapian avoimet työpaikat

  Työsuhde-edut. Meillä pääset osaksi valtakunnallista työyhteisöä. Mahdollistamme itsesi kehittämisen kuukausittaisissa työnohjauksissa ja täydennyskoulutuksissa sekä muissa yhteisöllisissä tilaisuuksissa. Työsuhteen myötä saat työkykyä tukevan työterveyshuollon Pihlajalinnasta ja Fennian omavastuuttoman sairausturvavakuutuksen, joka kattaa myös vanhojen sairauksien sekä vapaa-ajalla sattuneiden tapaturmien erikoislääkäritasoisen hoidon.

Asiakastyöhön keskittymällä vaikutat omaan ansiotasoosi sekä yleisesti psykoterapian saatavuuteen.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design