Skip to main content

Terapeutiksi Verve Terapiaan

Tule meille psykoterapeutiksi

Tule psykoterapeutiksi Verve Terapiaan. Psykoterapeutteja on Suomessa tarpeeseen nähden liian vähän. Yhteiskunnallinen tehtävämme on psykoterapian saatavuuden parantaminen ja käyttökynnyksen madaltaminen. Tavoitteemme on tuoda tutkitusti vaikuttava keskusteluapu kaikkien ulottuville. Haluamme myös vaikuttaa siihen, että yhä useampi psykoterapeutin koulutuksen saanut, pystyy helposti työskentelemään päätoimisena psykoterapeuttina.

Verve ja Verve Terapia ovat vastuullisia ja kotimaisia toimijoita

Verve on kotimainen yhteiskuntavastuullinen kuntoutusalan toimija, jonka taustalla ovat pitkän historian omaavat säätiöt. Verven tytäryhtiö Verve Terapia keskittyy psykoterapiapalveluihin, joita se tarjoaa eri puolilla Suomea. Meillä pääset keskittymään terapiatyöhösi, mutta halutessasi olet myös tervetullut osaksi kuntoutusalan moniammatillista työyhteisöä ja dialogia.

Psykoterapiassa olemme lämminhenkinen, ketterä ja innovatiivinen toimija. Kuuntelemme asiakkaidemme ja työntekijöidemme tarpeita ja toiveita. Katsomme tulevaisuuteen ja kehitämme toimintaamme tarvittaessa nopeastikin, ja mikä tärkeintä, toinen toisiltamme oppien. Pidämme huolta psykoterapeuteistamme tukemalla työhyvinvointia ja ammatillista kehittymistä. Hoidamme puolestasi kaiken muun paitsi terapiatyön.

Tule osaksi tiivistä yhteisöä

Monet psykoterapeuttimme pitävät perheenomaisesta ja lämminhenkisestä työyhteisöstämme ja arvostavat myös Verve Akatemian kautta järjestettyjä koulutuksia. Toimintamme on valtakunnallista, mutta se on jaettu alueittain, jolloin aluepäällikön tuki ja läsnäolo ovat helposti saavutettavissa. Tutustu meihin lisää ja tiedustele työmahdollisuuksista suoraan sinua lähimmältä aluepäälliköltä:

Pääkaupunkiseutu: Kirsti Kupiainen, kirsti.kupiainen@verve.fi, puh. 041 731 1600

Lappeenranta: Jari Sokura, jari.sokura@verve.fi, puh. 044 414 1501

Tampere, Seinäjoki, Vaasa, KauhavaPentti Takala, pentti.takala@verve.fi, puh. 044 414 1871

TurkuLeena Bjorklund, leena.bjorklund@verve.fi, puh. 050 406 4404

Oulu: Seija Matinlassi-Röntynen, seija.matinlassi-rontynen, puh. 041 730 9588

Verve Terapiassa voit keskittyä terapiatyöhön

Työsuhdemallimme tarjoaa helpon ja turvallisen tavan keskittyä pelkästään psykoterapiatyöhön ja siinä kehittymiseen ilman hallinnollista vaivaa, vastuita ja riskejä. Asiakkaiden kohtaamiseen keskittymällä psykoterapeutti parantaa omaa ansiotasoaan sekä yleisesti psykoterapian saatavuutta.

Työskentelemme joustavasti. Tarjoamassamme työsuhteessa säilytät vapauden määritellä itse työaikasi ja työpäiväsi. Muun työn ohessa tehdyt osa-aikaiset ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Voit työskennellä yhdessä tai useammassa toimipaikassamme ja etätyökin on vaihtoehto. Lisätietoja toimipaikoistamme löydät täältä.

Verve Terapiassa tarjoaa turvalliset ja kunnolliset terapiatyön puitteet.

Tilat ja tietoturvalliset järjestelmät

Tullessasi meille psykoterapeutiksi, saat valmiiksi kalustetun työhuoneen, tietokoneen, työpuhelimen, tulostimen, ajanvarausjärjestelmän sekä tietoturvallisen ja Kanta-yhteensopivan potilastietojärjestelmän.

Verve Terapiassa tarjoaa hallinnolliset työt.

Hallinnolliset työt

Annamme sinun keskittyä työhösi hoitamalla puolestasi markkinoinnin, kilpailutukset, asiakaspalvelun, laskutuksen, perinnän ja kirjanpidon. Työnantajana hoidamme myös työeläkemaksut sekä työttömyys-, ryhmähenki- tapaturma-, potilas- ja vastuuvakuutukset.

Verve Terapiassa tarjoaa lämminhenkisen työyhteisön.

Työsuhde-edut

Pääset osaksi ammattilaistemme työyhteisöä. Mahdollistamme itsesi kehittämisen kuukausittaisissa työnohjauksissa, täydennyskoulutuksissa ja muissa yhteisöllisissä tilaisuuksissa. Työsuhteen myötä saat työkykyä tukevan työterveyshuollon Pihlajalinnasta ja Fennian omavastuuttoman sairausturvavakuutuksen, joka kattaa myös vanhojen sairauksien sekä vapaa-ajalla sattuneiden tapaturmien erikoislääkäritasoisen hoidon.

Asiakastyöhön keskittymällä vaikutat omaan ansiotasoosi sekä yleisesti psykoterapian saatavuuteen.