Skip to main content
Verve Terapia sähköpostilasku tulee käyttöön.

Sähköpostilasku käyttöön Verve Terapiassa

Haluamme tarjota asiakkaillemme lisää vaihtoehtoja laskujen hoitoon Verve Terapiassa. Otamme käyttöön sähköpostilaskun 1.11.2022 alkaen. Sähköpostilasku on turvallinen ja ympäristöystävällinen laskutustapa paperilaskuun verrattuna. Siitä ei myöskään tule ylimääräisiä toimitusmaksuja. Laskun maksaminen käy kätevästi verkkopankissa.

Sähköpostilasku on lasku, jonka saat viestinä sähköpostiisi. Laskuerittely ja laskun maksamiseen tarvittavat maksu- ja pankkitiedot ovat viestin liitetiedostona, jonka voit ladata PDF-muodossa ja tallettaa tai tulostaa itsellesi. Laskun tiedot siirtyvät kätevästi verkkopankkiin käyttämällä laskun alareunasta löytyvää virtuaaliviivakoodia. Valitse viivakoodi-maksutoiminto maksaessasi laskua verkkopankissasi, kopioi virtuaaliviivakoodi laskulta ja liitä virtuaaliviivakoodi sille tarkoitettuun kenttään.

Sähköpostilaskun voit tilata asiakaspalvelustamme joko sähköpostitse ajanvaraus@verve.fi tai puhelimitse 044 4141 000 arkisin klo 9– 15. Sähköpostilaskut lähetetään osoitteesta diarium@postitus.nettiajat.fi. Jos et löydä laskua sähköpostistasi, tarkista roskapostikansio. Osa sähköpostipalveluista tai -ohjelmista voi tulkita saapuneen sähköpostilaskun roskapostiksi. Maksamattomien sähköpostilaskujen maksukehotukset lähetetään Visman kautta postitse kotiosoitteeseen.

Verve Terapiassa voit maksaa laskusi myös sähköisenä verkkolaskuna, jonka saat suoraan omaan verkkopankkiisi. E-lasku on vaivaton ja myös lisämaksuton laskutustapa. Lue verkkolaskun käyttöönotosta lisää osoitteesta https://verveterapia.fi/henkiloasiakkaan-verkkolaskuohje/.

Halutessasi voit edelleen tilata paperilaskun postitse. Paperilaskujen toimituksesta veloitamme 1.12.2022 alkaen 3 euroa/lasku. Toimistomaksumme on 5 euroa ja se veloitetaan laskutuksen yhteydessä.