Coronaria Verve Terapia Järvenpää

Coronaria Verve Terapia Järvenpää – kuntoutuksen asiantuntijasi

Coronaria Verve Terapia Järvenpäässä toteutamme kuntoutuksen palveluja fysioterapian, toimintaterapian ja puheterapian keinoin aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella.

Tarjoamme Coronaria Verve Terapia Järvenpäässä ammattitaitoisia kuntoutuksen palveluja, mm. fysio-,  toiminta- ja puheterapiaa osoitteessa Mannilantie 44 (3. krs). Huom! Muutimme Coronarian kanssa samoihin tiloihin 1.6.2022. Aikaisemmin löysit meidät osoitteesta Mannilantie 27–29. Tutustu uusiin tiloihimme ja palveluihimme tarkemmin Coronarian verkkosivuilla >

Meillä työskentelee fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja ja puheterapeutteja. Terapeuteillamme on erityisosaamista kuntoutuksesta ja pitkä kokemus neurologisten sairauksien ja oireiden kuntoutuksesta.

Fysioterapiaa, toimintaterapiaa ja puheterapiaa toteutamme omissa toimitiloissamme ja kotikäynteinä sekä etävastaanottoina. Palvelemme sinua aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella. Olemme osa Coronariaa. Lue asiasta lisää >

Esteettömyys, saapuminen ja pysäköinti

3. kerrokseen on esteetön pääsy hissillä ja alaulko-ovi aukeaa kyynärkytkimellä.

Löydät meidät Postikadun ja Mannilantien kulmauksesta. Sisäänkäynti tapahtuu Mannilantie 42 puoleisesta päädystä. Samassa rakennuksessa ovat Apteekki ja Ravintola Cantina Zapata.

Maksullinen pysäköinti löytyy Mannilantien puoleiselta parkkialueelta. Lyhyen kävelymatkan päässä on maksuttomia pysäköintipaikkoja. Toimipisteemme sisäpihalla alaulko-oven edustalla on yksi maksuton asiakaspaikka.

R-, T- ja D-junat liikennöivät sekä Helsingistä että Keravalta. Asemalta on lyhyt kävelymatka Asemakatua pitkin Sibeliuksenkadulle ja siitä edelleen Mannilantielle. Asemalta liikennöi myös bussi 665, jonka pysäkki sijaitsee sisääntulon puoleisessa päädyssä.

Coronaria Verve Terapia Järvenpään asiakaspalvelu ja ajanvaraus

Voit varata terapia-ajan puhelimitse numerosta 010 525 8801 tai sähköpostitse osoitteesta terapia@coronaria.fi. Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille numeroon 010 525 8801 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen terapia@coronaria.fi.

Palvelemme sinua aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella.

Henkilökuntamme

Pasi Röyttä

Fysioterapeutti

Puhelin: 044 765 0178
Sähköposti: pasi.roytta@verve.fi

Sinikka Tuominen

Toimintaterapeutti

Puhelin: 044 465 0594
Sähköposti: sinikka.tuominen@verve.fi

 

Mari Sammalkorpi

Mari Sammalkorpi

Tiimivastaava, toimintaterapeutti
Antti Eronen

Antti Eronen

Tiimivastaava, fysioterapeutti

Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design