Coronaria Verve Terapia Järvenpää

Coronaria Verve Terapia Järvenpää – kuntoutuksen asiantuntijasi

Coronaria Verve Terapia Järvenpäässä toteutamme kuntoutuksen palveluja fysioterapian, toimintaterapian ja puheterapian keinoin aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella.

Tarjoamme Coronaria Verve Terapia Järvenpäässä  ammattitaitoisia kuntoutuksen palveluja esteettömissä Spesian ammattiopiston tiloissa asuntolarakennus Einolan yhteydessä osoitteessa Mannilantie 27-29, Järvenpää. Käytössämme on kuntoutuksen ja terapian hoitotilojen lisäksi monipuolinen pyörätuolin käyttäjille soveltuva kuntosali ja allasnosturilla varustettu lämminvesiallas esimerkiksi allasterapiaan. Kaikki tilat sijaitsevat samassa kerroksessa ja ovat helposti saavutettavissa myös apuvälineitä käyttäville asiakkaillemme.

Rautatieasemalta on meille matkaa noin puoli kilometriä. Omalla autolla tuleville asiakkaille löytyy pihasta vieraspaikkoja ja invapaikkoja.

Meillä työskentelee neljä fysioterapeuttia, yksi toimintaterapeutti ja yksi puheterapeutti. Terapeuteillamme on erityisosaamista kuntoutuksesta ja pitkä kokemus neurologisten sairauksien ja oireiden kuntoutuksesta.

Fysioterapiaa, toimintaterapiaa ja puheterapiaa toteutamme omissa toimitiloissamme ja kotikäynteinä sekä etävastaanottoina. Palvelemme sinua aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella. Olemme osa Coronariaa. Lue asiasta lisää >

Coronaria Verve Terapia Järvenpään asiakaspalvelu ja ajanvaraus

Voit varata terapia-ajan puhelimitse numerosta 044 407 7151 tai sähköpostitse osoitteesta terapia@verve.fi. Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille numeroon 044 407 7151 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen terapia@verve.fi.

Palvelemme sinua aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella.

Henkilökuntamme

Niina Kettunen

Fysioterapeutti

Puhelin: 044 765 0179
Sähköposti: niina.kettunen@verve.fi

 

Kristiina Peltoranta

Fysioterapeutti

Pasi Röyttä

Fysioterapeutti

Puhelin: 044 765 0178
Sähköposti: pasi.roytta@verve.fi

Sinikka Tuominen

Toimintaterapeutti

Puhelin: 044 465 0594
Sähköposti: sinikka.tuominen@verve.fi

 

Erika Lindroos

Palvelupäällikkö

Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design