Skip to main content

Coronaria Verve Terapia Järvenpää

Coronaria Verve Terapia Järvenpää – Olemme osa Coronariaa

Coronaria Verve Terapia Järvenpäässä toteutamme kuntoutuksen palveluja fysioterapian, toimintaterapian ja puheterapian keinoin aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella.

Löydät toimipaikkamme ajantasaiset tiedot jatkossa Coronarian verkkosivulta. Siirry toimipaikkamme uudelle sivulle tästä >

Tarjoamme Coronaria Verve Terapia Järvenpäässä ammattitaitoisia kuntoutuksen palveluja, mm. fysio-,  toiminta- ja puheterapiaa osoitteessa Mannilantie 44 (3. krs).  

Meillä työskentelee fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja ja puheterapeutteja. Terapeuteillamme on erityisosaamista kuntoutuksesta ja pitkä kokemus neurologisten sairauksien ja oireiden kuntoutuksesta.

Fysioterapiaa, toimintaterapiaa ja puheterapiaa toteutamme omissa toimitiloissamme ja kotikäynteinä sekä etävastaanottoina. Palvelemme sinua aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella. Olemme osa Coronariaa. Lue asiasta lisää >

Esteettömyys, saapuminen ja pysäköinti

3. kerrokseen on esteetön pääsy hissillä ja alaulko-ovi aukeaa kyynärkytkimellä.

Löydät meidät Postikadun ja Mannilantien kulmauksesta. Sisäänkäynti tapahtuu Mannilantie 42 puoleisesta päädystä. Samassa rakennuksessa ovat Apteekki ja Ravintola Cantina Zapata.

Maksullinen pysäköinti löytyy Mannilantien puoleiselta parkkialueelta. Lyhyen kävelymatkan päässä on maksuttomia pysäköintipaikkoja. Toimipisteemme sisäpihalla alaulko-oven edustalla on yksi maksuton asiakaspaikka.

R-, T- ja D-junat liikennöivät sekä Helsingistä että Keravalta. Asemalta on lyhyt kävelymatka Asemakatua pitkin Sibeliuksenkadulle ja siitä edelleen Mannilantielle. Asemalta liikennöi myös bussi 665, jonka pysäkki sijaitsee sisääntulon puoleisessa päädyssä.

Coronaria Verve Terapia Järvenpään asiakaspalvelu ja ajanvaraus

Voit varata terapia-ajan puhelimitse numerosta 010 525 8801 tai sähköpostitse osoitteesta terapia@coronaria.fi. Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille numeroon 010 525 8801 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen terapia@coronaria.fi.

Palvelemme sinua aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella.