Skip to main content

Coronaria Verve Terapia Lappeenranta

Coronaria Verve Terapia Lappeenranta – Olemme osa Coronariaa

Toimimme avarissa esteettömissä toimitiloissa Lappeenrannan ydinkeskustassa, Osuuspankin talossa.

Löydät toimipaikkamme ajantasaiset tiedot jatkossa Coronarian verkkosivulta. Siirry tästä toimipaikkamme uudelle sivulle >

Coronaria Verve Terapia Lappeenrannassa työskentelee neljä fysioterapeuttia, joilla on pitkä kokemus neurologisten sairauksien ja oireiden, tuki- ja liikuntaelinsairauksien, lastenreumaa sairastavien sekä ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden kuntouttamisesta. Kuntoutuksen, fysioterapian, fysikaalisten hoitojen ja hieronnan lisäksi saat meiltä myös vyöhyketerapiaa, lymfaterapiaa, akupunktiohoitoja, ratsastusterapiaa, allasterapiaa ja jalkahoitopalveluja. Joukostamme löytyy myös puheterapeutti.

Fysioterapiaa toteutamme tiloissamme, mutta suuri osa terapioistamme toteutuu myös koti- tai etäkäynteinä. Osaa terapioistamme voimme tukea myös allasterapialla käytössämme olevissa lämminvesialtaissa, ja osassa kuntoutusta voimme hyödyntää ratsastusterapiaa. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntarjoaja.

Toimimme uusissa esteettömissä tiloissa Lappeenrannan keskustassa Marian aukion laidalla OP:n talon 5. kerroksessa osoitteessa Kirkkokatu 9, Lappeenranta. Toimitiloissamme on hoitotilojen lisäksi valoisa kuntosali sekä ajanmukaiset laitteet ja harjoitusvälineet. Olemme osa Coronariaa. Lue asiasta lisää >

Katso hinnastomme >>

Coronaria Verve Terapia Lappeenrannan asiakaspalvelu ja ajanvaraus

Voit varata terapia-ajan verkossa. Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille meille numeroon 010 525 8801 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen terapia@coronaria.fi.

Palvelemme sinua aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella.