Coronaria Verve Terapia Pori

Coronaria Verve Terapia Pori – kuntosali, liikuntaryhmät ja laajat kuntoutuksen palvelut

Kuntosalimme, palvelumme ja terapiamme ovat avoinna – olemme täällä sinua varten. 

Coronaria Verve Terapia Porissa on laaja kokemus ja osaaminen neurologisesta kuntoutuksesta, tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitamisesta, psykofyysisestä fysioterapiasta, kipupotilaista, lapsiasiakkaista sekä urheilufysioterapiasta. Terapioita toteutamme omissa toimitiloissamme, kotikäynteinä ja etävastaanottoina. Kuntosalin lisäksi meillä on Porin mukavimmat liikuntaryhmät.

Kuntoutuksen ja terapian hoitotilojen lisäksi käytössämme on laadukas, tilava ja esteetön kuntosali monipuolisine laitteineen ja harjoitusvälineineen. Reilun kokoinen temppusalimme on värikäs ja virikkeellinen, ja sen lattia on kokonaan pehmeää tatamia. Loistavat puitteemme tarjoavat huikeita mahdollisuuksia ammattitaitoiselle ja koulutetulle henkilökunnallemme monipuolisen, tehokkaan ja laadukkaan terapian ja kuntoutuksen toteuttamiseksi.

Meillä kohtaa ehdottomasti laatu ja osaaminen ja otamme sinut aina huomioon kokonaisvaltaisena yksilönä. Palvelemme sinua aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana. Olemme osa Coronariaa. Lue asiasta lisää >

Hinnastot:

Tutustu palveluihimme tarkemmin alta:

Coronaria Verve Terapia Porin asiakaspalvelu ja ajanvaraus

Voit varata terapia-ajan verkossa. Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille numeroon 010 525 8801 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen terapia@coronaria.fi.

Coronaria Verve Terapia Pori toimii katutasossa Porin ydinkeskustassa, isoissa, esteettömissä ja kulkuyhteyksiltään hyvissä tiloissa osoitteessa Isolinnankatu 22A.

Henkilökuntamme

Lasse Lindroos

Fysioterapeutti, fascia-asiantuntija

Sami Nieminen

Fysioterapeutti, PhysioTrainer
Fysioterapeutti Cristina Gregori, Pori, Eurajoki

Cristina Gregori

Fysioterapeutti

Heli Aalto

Toimintaterapeutti

Heini Pasanen

Toimintaterapeutti

Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design