Coronaria Verve Terapia Pori

Coronaria Verve Terapia Pori – olemme osa Coronariaa

Löydät toimipaikkamme ajantasaiset tiedot jatkossa Coronarian verkkosivulta. Siirry tästä toimipaikkamme uudelle sivulle >

Coronaria Verve Terapia Porissa on laaja kokemus ja osaaminen neurologisesta kuntoutuksesta, tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitamisesta, psykofyysisestä fysioterapiasta, kipupotilaista, lapsiasiakkaista sekä urheilufysioterapiasta. Terapioita toteutamme omissa toimitiloissamme, kotikäynteinä ja etävastaanottoina. 

Meillä kohtaa ehdottomasti laatu ja osaaminen ja otamme sinut aina huomioon kokonaisvaltaisena yksilönä. Palvelemme sinua aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana. Olemme osa Coronariaa. Lue asiasta lisää >

Hinnastot:

Coronaria Verve Terapia Porin asiakaspalvelu ja ajanvaraus

Voit varata terapia-ajan verkossa. Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille numeroon 010 525 8801 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen terapia@coronaria.fi.

Coronaria Verve Terapia Pori toimii katutasossa Porin ydinkeskustassa, isoissa, esteettömissä ja kulkuyhteyksiltään hyvissä tiloissa osoitteessa Isolinnankatu 22A.