Verve Terapia Eurajoki

Verve Terapia Eurajoki

Verve Terapia Eurajoki (entinen JokiFysio) toimii remontoiduissa tiloissa Eurajoen ydinkeskustassa EKT -palvelun alakerrassa. 

Verve Terapia Eurajoen löydät osoitteessa Kirkkotie 7. Sisäänkäyntimme löytyy takapihan puolelta. Pihassa on runsaasti parkkitilaa ja tarvittaessa myös aivan oveen eteen pääsee autolla. Hoitotilojen lisäksi käytössämme on pieni harjoitustila, jossa kuntoutuksen ja harjoitteiden tekeminen mahdollistuu hoitohuonetta väljemmin.

Meillä työskentelee viisi osaavaa fysioterapeuttia, joilla on runsaasti kokemusta tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta, kivun hoidosta, leikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta, lihaskalvokäsittelyistä jne. Fysioterapiaa voit saada myös etävastaanottona tai kotikäyntinä.

Henkilökuntamme on laajasti koulutettua ja vankka kokemus turvaa hoidon laatua. Palvelemme sinua aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella.

Voit varata ajan terapiaan netissä. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Voit soittaa meille numeroon 044 347 5866 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen terapia@verve.fi.

Verve terapia Lappeenranta

Verve terapia Pori

Verve terapia Eurajoki

Verve terapia Tampere

Verve terapia Järvenpää

Henkilökuntamme

Lasse Lindroos

Fysioterapeutti, fascia -asiantuntija

Sami Nieminen

Fysioterapeutti, PhysioTrainer

Niina Pöysti

Fysioterapeutti

Sähköposti: niina.poysti@verve.fi

Suvi Salonen

Fysioterapeutti

Sofia Lammassaari

Fysioterapeutti

Erika Lindroos

Palvelupäällikkö

Verkkolaskut:
Verve Terapia Oy, 0828611-1
Verkkolaskuosoite: 003708286111
Operaattori: Maventa (003721291126)

Fysio- ja toimintaterapia

Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design