Verve Terapia Helsinki Aikatalo

Verve Terapia Helsinki Aikatalo

Verve Terapia Helsingin Aikatalon toimipisteessä tarjoamme lämminhenkisiä yksilö-, pari- ja perheterapiapalveluita yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan sekä ryhmäpsykoterapiaan. Palvelemme myös työnohjauksessa. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

Verve Terapia Helsinki Aikatalon toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Mikonkatu 8 A, Helsingin ydinkeskustassa, Ateneumin vieressä. Juuri remontoidut tilat mahdollistavat rauhallisen ja viihtyisän ympäristön psykoterapiatapaamisille ja niissä on huomioitu terapiatyön kannalta keskeinen yksityisyys ja häiriöttömyys.

Aikatalo on Helsingin keskustassa sijaitseva liiketalo erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja Helsingin päärautatieaseman läheisyydessä. Toimipaikkaan on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla saapuville asiakkaille lähistöllä on maksullisia parkkipaikkoja, esimerkiksi pysäköintihalli P-WTC osoitteessa Keskuskatu 7, avoinna ma-pe klo 6–22, la-su klo 10–19.

Verve Terapia Helsingin toimipiste sijaitsee rakennuksen kahdeksannessa kerroksessa, jonne voit nousta hissillä tai portaita. Mikonkadulta saavuttaessa hissit ovat eteisaulan oikealla puolella. Toimipisteen ovi on lukittuna ja terapeuttisi tulee avaamaan oven sinulle ilmoittaessasi saapumisestasi summerilla.

Muistathan vastaanotolle tullessasi pestä kädet ja käyttää käsien desinfiointiainetta, jota löytyy myös odotusaulasta sekä käyttää kasvomaskia. Toimipisteessä on asiakas-wc:t sekä kahvi- ja vesiautomaatti.

Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Raija Arpré

Raija Arpré

Ratkaisukeskeinen terapeutti, kognitiivinen lyhytterapeutti, BBAT-terapeutti

Anne Autti

Psykoterapeutti
Merja Hakala

Merja Hakala

Psykoterapeutti
Kirsti Kupiainen

Kirsti Kupiainen

Ratkaisukeskeinen terapeutti, Postgraduate Diploma in Solution Focused Therapy
Anna Laitinen

Anna Laitinen

Psykoterapeutti
Verve Terapia, Heli Paatero.

Heli Paatero

Psykiatrian erikoislääkäri, kouluttajapsykoterapeutti

Risto Tarkiainen

Psykoterapeutti
Pertti Uimonen

Pertti Uimonen

Psykoterapeutti

Päivitämme sivua parhaillaan.

Yhteystiedot

Mikonkatu 8 A, 00100 Helsinki
Avoinna ajanvarauksella

Aluepäällikkö Heli Tuominen
heli.tuominen@verve.fi

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–17) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design