Verve Terapia Jyväskylä

Verve Terapia Jyväskylä

Verve Terapia Jyväskylän toimipisteessä tarjoamme lämminhenkistä yksilö-, pari- ja perheterapiapalveluita yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan. Tavoitteemme on tuoda tutkitusti vaikuttava keskusteluapu kaikkien ulottuville. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

Verve Terapia Jyväskylän toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Väinönkatu 1, aivan Matkakeskuksen kupeessa. Omalla autolla saapuville asiakkaille löytyy maksullisia parkkipaikkoja viereisestä Jyväs-parkkitalosta ja kadulta rakennuksen lähistöltä.

Toimipiste sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa, jonne voit nousta ala-aulasta hissillä tai portaita. Tiloihin on esteetön pääsy esim. pyörätuolia käyttäville. Toimipisteen ovessa on ovikello, jota soittamalla pääset sisään oven ollessa lukittuna. Vastaanotolle ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan terapeuttisi tulee kutsumaan sinua toimipisteen aulasta. Muistathan vastaanotolle tullessasi pestä kädet ja käyttää maskia ja käsien desinfiointiainetta, joita löytyy myös odotusaulasta.

Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Jouni Levonen

Jouni Levonen

Psykoterapeutti, kognitiivinen yksilöpsykoterapia, perheterapia
Tiina Pennanen

Tiina Pennanen

Psykoterapeutti, kognitiivinen yksilöpsykoterapia

Yhteystiedot

Väinönkatu 1, 40100 Jyväskylä
Avoinna ajanvarauksella

Aluepäällikkö Jouni Levonen
jouni.levonen@verve.fi
Puhelin 044 414 1901

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–15) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design