Verve Terapia Kouvola

Verve Terapia Kouvola

Verve Terapia Kouvolassa tarjoamme lämminhenkisiä yksilö-, pari- ja perheterapiapalveluita yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan. Palvelemme myös työnohjauksessa. Tavoitteemme on tuoda tutkitusti vaikuttava keskusteluapu kaikkien ulottuville. Kelan tukeman kuntoutuspsykoterapian lisäksi meille voi tulla itse maksavana asiakkaana, ilman lähetettä ja diagnoosia. Voit varata meiltä ajan läsnätapaamisena tai etätapaamisena verkossa. 

Verve Terapia Kouvolan toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Hallituskatu 7 C, kauppakeskus Valtarin vieressä. Kouvolan matkakeskus, jonne on hyvät juna- ja linja-autoyhteydet, sijaitsee noin 100 metrin päässä.  Omalla autolla saapuville asiakkaille rakennuksen pihalla ulko-oven välittömässä läheisyydessä on kiekollisia parkkipaikkoja ja lisää pysäköintitilaa löytyy kauppakeskuksen parkkihallista ja pysäköintialueelta. Toimipaikka sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, jonne voit nousta hissillä tai portaita. Toistaiseksi tilamme eivät ole esteettömät.

Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Ulla Pipatti

Ulla Pipatti

Psykoterapeutti
Erja Vanhala

Erja Vanhala

Psykoterapeutti
Marjo Vuonos-Paavola

Marjo Vuonos-Paavola

Psykoterapeutti

Päivitämme sivua parhaillaan.

Yhteystiedot

Hallituskatu 7 C, 45100 Kouvola
Avoinna ajanvarauksella

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–17) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design