Verve Terapia Lahti

Verve Terapia Lahti

Verve Terapia Lahdessa tarjoamme lämminhenkisiä yksilö-, pari- ja perheterapiapalveluita yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan sekä ryhmäpsykoterapiaan. Palvelemme myös työnohjauksessa. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

Verve Terapia Lahden toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Vesijärvenkatu 11, aivan kauppakeskus Trion vieressä. Omalla autolla saapuville asiakkaille löytyy maksullisia parkkipaikkoja viereisestä Toriparkista ja kadulta rakennuksen lähistöltä. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja joukkoliikenteen pysäkit sijaitsevat toimipaikan välittömässä läheisyydessä.

Toimipiste sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa, minne voit nousta hissillä tai portaita. Tiloihin on esteetön kulku esim. pyörätuolia käyttäville. Toimipisteen ovi on lukittuna ja terapeuttisi tulee avaamaan oven sinulle, joten saavuthan paikalle sovittuun aikaan. Saapuessasi vastaanotolle muistathan pestä kädet ja käyttää käsien desinfiointiainetta, jota löytyy myös odotusaulasta sekä käyttää kasvomaskia.

Toimipisteen mukavassa ja viihtyisässä aulassa on käytössäsi wc sekä kahvi- ja vesiautomaatit. Toimipisteessä on yhteensä 12 vastaanottohuonetta.

Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Jutta Leinonen

Psykoterapeutti
Eva Vento

Eva Vento

Psykoterapeutti

Yhteystiedot

Vesijärvenkatu 11 a, 15140 Lahti
Avoinna ajanvarauksella

Aluepäällikkö Jutta Leinonen
jutta.leinonen@verve.fi
Puhelin 044 414 1984

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–17) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design