Verve Terapia Lappeenranta, psykoterapia

Psykoterapiaa Verve Terapia Lappeenrannassa

Verve Terapia Lappeenrannassa tarjoamme lämminhenkistä yksilö- ja perheterapiapalvelua yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan sekä työnohjaukseen. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

Lue lisää psykoterapiasta ja eri vaihtoehdoista

Verve Terapia Lappeenrannan toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Kirkkokatu 9, Osuuspankin toimitalossa Marian aukion laidalla. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo saapua. Omalla autolla saapuville asiakkaille löytyy maksullista pysäköintitilaa talon alakerrassa sijaitsevasta kaupungin parkkihallista.

Toimipisteemme sijaitsee rakennuksen viidennessä kerroksessa, jonne voit nousta hissillä tai portaita. Hisseillä  kerrokseen pääsee kulkemaan klo 19.00 saakka. K1 kerroksen (parkkihallin) ovesta hissillä on pääsy 5. kerrokseen klo 18.00 asti. Tiloihin on esteetön kulku esim. pyörätuolia käyttäville. Toimipisteen mukavassa ja viihtyisässä aulassa on käytössäsi wc sekä kahvi- ja vesiautomaatit.

Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Jari Sokura

Psykoterapeutti, psykoanalyyttinen yksilöpsykoterapia
Jaana Svinhufvud

Jaana Svinhufvud

Psykoterapeutti, trauma- ja kriisiterapia, yksilöpsykoterapia, työnohjaus

Yhteystiedot

Kirkkokatu 9, 53100 Lappeenranta
Avoinna ajanvarauksella

Aluepäällikkö Jari Sokura
jari.sokura@verve.fi
Puhelin 044 4141 501

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–15) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design