Verve Terapia Espoo, Leppävaara

Verve Terapia Espoo, Leppävaara

Verve Terapia Leppävaarassa tarjoamme lämminhenkisiä yksilö-, pari- ja perheterapiapalveluita yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

Verve Terapia Leppävaaran toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Bertel Jungin aukio 5, aivan kauppakeskus Sellon ja Leppävaaran juna-aseman vieressä. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja junayhteyksien lisäksi Leppävaaran asemalla pysähtyvät monet Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta liikennöivät paikallisbussit.

Omalla autolla saapuville asiakkaille moottoriteiltä on hyvät yhteydet ja Bertel Jungin aukiolla on maksullisia parkkipaikkoja, jotka ovat käytössä arkisin klo 8.00-17.30 välisenä aikana pysäköintikiekolla kaksi tuntia. Sellon kauppakeskuksen parkkihallissa on lisäksi viiden tunnin pysäköintikiekollisia pysäköintipaikkoja.

Toimipiste sijaitsee rakennuksen kuudennessa kerroksessa, minne voit nousta hissillä tai portaita. Tiloihin on esteetön kulku esim. pyörätuolia käyttäville. Saapuessasi vastaanotolle muistathan pestä kädet ja käyttää käsien desinfiointiainetta, jota löytyy myös odotusaulasta sekä käyttää kasvomaskia.

Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Virpi Viitanen-Uotila

Virpi Viitanen-Uotila

Psykoterapeutti

Riikka Huuskonen

Psykoterapeutti

Päivitämme sivua parhaillaan.

Yhteystiedot

Bertel Jungin aukio 5, 02600 Espoo
Avoinna ajanvarauksella

Aluepäällikkö Jutta Leinonen
jutta.leinonen@verve.fi
Puhelin 044 414 1984

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–17) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design