Verve Terapia Malmi, Helsinki

Verve Terapia Malmi, Helsinki

Verve Terapia Malmilla tarjoamme lämminhenkistä yksilö-, pari- ja perheterapiapalveluita yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan. Tavoitteemme on tuoda tutkitusti vaikuttava keskusteluapu kaikkien ulottuville. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

Verve Terapian Malmin toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Malmin kauppatie 8 B. Toimipaikkaan on hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Malmin  joukkoliikenneterminaali juna-ja bussiyhteyksineen sijaitsee kävelymatkan päässä. Omalla autolla saapuville asiakkaille löytyy vieraspaikkoja kiinteistön piha-alueella.

Toimipaikka sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa, jonne voit nousta hissillä tai portaita. Tiloihin on esteetön pääsy saavuttaessa parkkipaikan puoleisesta sisäänkäynnistä. Vastaanotolle ei tarvitse ilmoittautua, vaan terapeuttisi tulee kutsumaan sinua toimipisteen aulasta. Muistathan vastaanotolle tullessasi pestä kädet ja käyttää käsien desinfiointiainetta, jota löytyy myös odotusaulasta sekä käyttää kasvomaskia.

Verve Terapian Malmin toimipisteen mukavassa ja viihtyisässä aulassa käytössäsi on wc ja kahviautomaatti, josta voit odotellessasi nauttia kupillisen teetä tai kahvia. Toimipisteessä on yhteensä 4 vastaanottohuonetta.

Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Hannele Kuvaja

Psykoterapeutti, seksuaalineuvoja

Päivitämme sivua parhaillaan.

Yhteystiedot

Malmin kauppatie 8 B, 00700 Helsinki
Avoinna ajanvarauksella

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–17) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design