Verve Terapia Oulu

Verve Terapia Oulu

Verve Terapia Oulussa tarjoamme lämminhenkisiä yksilö-, pari- ja perheterapiapalveluita yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

Verve Terapia Oulun toimipisteemme sijaitsee Koulukadun ja Kauppurienkadun kulmassa, aivan Oulun keskustan tuntumassa. Keskustan kävelykadulta Rotuaarilta ja Valkeasta on matkaa toimipisteeseen noin 350 metriä. Kauppurienkadun puolella samassa rakennuksessa on Oulun Vanha Apteekki. Omalla autolla saapuville asiakkaille löytyy maksullisia pysäköintipaikkoja Koulukadun ja Kauppurienkadun varrelta kadun molemmin puolin. 

Sisäänkäynti Verve Terapiaan on Koulukadun puolelta, sisäpihan porttikongin vierestä. Alaoven yläosassa näkyy nro 34. Samasta alaovesta on sisäänkäynti myös Aava lääkäripalveluihin. Verve Terapian toimipiste sijaitsee rakennuksen 3. kerroksessa, jonne pääsee sekä hissillä että portaita pitkin. Tiloihin on esteetön kulku esim. pyörätuolia käyttäville. Kadulta tuleva alaovi on auki myös iltaisin. Sisäovi on auki aulaan aina kun asiakkaita on tulossa, muulloin ovi pidetään lukittuna.

Odotusaulassa käytössäsi on vesi- ja kahviautomaatti sekä wc-tilat. Saapuessasi vastaanotolle muistathan pestä kädet ja käyttää käsien desinfiointiainetta, jota löytyy myös odotusaulasta sekä käyttää kasvomaskia.

Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Seija Matinlassi-Röntynen

Seija Matinlassi-Röntynen

Psykoterapeutti
Irmeli Parviainen

Irmeli Parviainen

Psykoterapeutti

Yhteystiedot

Koulukatu 34, 90100 Oulu
Avoinna ajanvarauksella

Aluepäällikkö Seija Matinlassi-Röntynen
seija.matinlassi-rontynen@verve.fi

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–17) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design