Verve Terapia Pasila, Helsinki

Verve Terapia Pasila, Helsinki

Verve Terapia Pasilassa tarjoamme lämminhenkistä yksilö-, pari- ja perheterapiapalveluita yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan. Tavoitteemme on tuoda tutkitusti vaikuttava keskusteluapu kaikkien ulottuville. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

Verve Terapian Pasilan toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Pasilanraitio 5, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kävelymatka Pasilan juna-asemalle on noin 400 metriä ja raitiovaunu- ja bussipysäkit ovat aivan rakennuksen vieressä. Omalla autolla saapuville asiakkaille löytyy talon välittömässä läheisyydessä maksullisia pysäköintipaikkoja.

Sisäänkäynti rakennukseen on Pasilanration puolella, päivittäistavarakauppa Alepan vieressä. Toimipiste sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa, jonne voit nousta hissillä tai portaita. Tiloihin on esteetön kulku esim. pyörätuolia käyttäville. Vastaanotolle ei tarvitse ilmoittautua vaan terapeuttisi tulee kutsumaan sinua toimipisteen aulasta. Iltaisin klo 17.00 jälkeen toimipisteen ovi voi olla lukittuna, jolloin pääset sisään soittamalla summeria. Summerissa lukee Verve Terapia. Saapuessasi vastaanotolle muistathan pestä kädet ja käyttää käsien desinfiointiainetta, jota löytyy myös odotusaulasta sekä käyttää kasvomaskia.

  Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

  Risto Tarkiainen

  Psykoterapeutti

  Anne Autti

  Psykoterapeutti
  Pertti Uimonen

  Pertti Uimonen

  Psykoterapeutti
  Raija Arpré

  Raija Arpré

  Ratkaisukeskeinen terapeutti, kognitiivinen lyhytterapeutti, BBAT-terapeutti
  Merja Hakala

  Merja Hakala

  Psykoterapeutti
  Anna Laitinen

  Anna Laitinen

  Psykoterapeutti
  Verve Terapia, Heli Paatero.

  Heli Paatero

  Psykiatrian erikoislääkäri, kouluttajapsykoterapeutti

  Päivitämme sivua parhaillaan.

  Yhteystiedot

  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki
  Avoinna ajanvarauksella

  Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–17) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.


  Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design