Verve Terapia Pori

Verve Terapia Pori (100Syke) – kuntosali, liikuntaryhmät ja laajat kuntoutuksen palvelut

Löydät tutut kasvomme ja tilamme Verve Terapia Porin (aiemmin 100Syke) nimellä. Kuntosalimme on avoinna ja liikuntaryhmät pyörivät. Ajanvaraus terapioihin ja kosmetologille löytyy sivun yläreunasta ja liikuntaryhmien ilmoittautuminen on Liikuntapalveluiden kohdalla.

Verve Terapia Porissa (aiemmin 100Syke) on laaja kokemus ja osaaminen mm. neurologisesta kuntoutuksesta, tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitamisesta, psykofyysisestä fysioterapiasta, kipupotilaista, lapsiasiakkaista sekä urheilufysioterapiasta. Meillä työskentelee kahdeksan fysioterapeuttia ja kaksi toimintaterapeuttia.  Meillä on oma tasokas kuntosali ja liikuntapalveluja kuten ilmajoogaa sekä lisäksi kosmetologin palveluja kuten jalkahoitoa.

Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana. Fysioterapiaa, toimintaterapiaa ja puheterapiaa toteutamme omissa toimitiloissamme ja kotikäynteinä sekä etävastaanottoina.

Kuntoutuksen ja terapian hoitotilojen lisäksi käytössämme on laadukas, tilava ja esteetön kuntosali monipuolisine laitteineen ja harjoitusvälineineen. Reilun kokoinen temppusalimme on värikäs ja virikkeellinen, ja sen lattia on kokonaan pehmeää tatamia. Loistavat puitteemme tarjoavat huikeita mahdollisuuksia ammattitaitoiselle ja koulutetulle henkilökunnallemme monipuolisen, tehokkaan ja laadukkaan terapian ja kuntoutuksen toteuttamiseksi.

Meillä kohtaa ehdottomasti laatu ja osaaminen ja otamme sinut aina huomioon kokonaisvaltaisena yksilönä. Palvelemme sinua aina suurella sydämellä ja asiantuntijuudella.

Verve Terapia Pori (aiemmin 100Syke) toimii katutasossa Porin ydinkeskustassa, isoissa, esteettömissä ja kulkuyhteyksiltään hyvissä tiloissa osoitteessa Isolinnankatu 22A.

Hinnastot:
Kuntosali, hieronta ja fysioterapia
Kosmetologin palvelut ja jalkahoidot

Voit varata terapia-ajan netissä >>
Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Voit soittaa meille numeroon 044 976 5968 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen terapia@verve.fi.

Verve terapia Lappeenranta

Verve terapia Pori

Verve terapia Eurajoki

Verve terapia Tampere

Verve terapia Järvenpää

Henkilökuntamme

Lasse Lindroos

Fysioterapeutti, fascia-asiantuntija

Sami Nieminen

Fysioterapeutti, PhysioTrainer

Janika Nieminen

Jalkahoitaja, kosmetologi

Anu Salonsaari

Psykofyysinen fysioterapeutti

Suvi Salonen

Fysioterapeutti

Brandon Solares

Urheilufysioterapeutti

Puhelin: 044 467 7212 
Sähköposti: brandon.solares@verve.fi

Sofia Lammassaari

Fysioterapeutti
Kuva.

Jenni Tuomola

Fysioterapeutti

Puhelin: 044 465 0569
Sähköposti: jenni.tuomola@verve.fi

 

Heli Aalto

Toimintaterapeutti

Puhelin: 044 465 0579 
Sähköposti: heli.aalto@verve.fi

Heini Pasanen

Toimintaterapeutti

Erika Lindroos

Palvelupäällikkö

Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design