Verve Terapia Tampere, psykoterapia

Psykoterapiaa Verve Terapia Tampereella

Verve Terapia Tampereella tarjoamme lämminhenkistä yksilöterapiaapariterapiaa ja perheterapiaa sekä keskusteluapua yksittäisistä tapaamisista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan sekä ryhmäpsykoterapiaan. Tavoitteemme on tuoda tutkitusti vaikuttava keskusteluapu kaikkien ulottuville. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

Lue lisää psykoterapiasta ja eri vaihtoehdoista

Verve Terapia Tampereen toimipisteemme sijaitsee Coronaria Verve Tampereen kanssa yhteisissä, vastaremontoiduissa tiloissa osoitteessa Sarvijaakonkatu 5 b. Omalla autolla saapuville asiakkaille on talon päädyissä asiakaspaikkoja ja kadulta rakennuksen lähistöltä 2 tunnin maksuton pysäköinti. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja joukkoliikenteen pysäkit sijaitsevat toimipaikan välittömässä läheisyydessä.

Toimipiste sijaitsee rakennuksen A-rapussa, jonne on kulku S-marketin puolelta kiinteistöä. Kolmanteen kerrokseen on pääsy hissillä tai portaita. Toimitiloihin on esteetön kulku esim. pyörätuolia käyttäville. Toimipisteen mukavassa ja viihtyisässä aulassa on käytössäsi  inva-wc sekä kahvi- ja vesiautomaatit. Toimipisteessä on yhteensä 4 psykoterapian vastaanottohuonetta.

Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Raija Koivusalo

Raija Koivusalo

Psykoterapeutti, kognitiivinen yksilö-, pari- ja perhepsykoterapia
Jarno Warsa-Ritaranta

Jarno Warsa-Ritaranta

Psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen yksilöpsykoterapia
Risto Salonen

Risto Salonen

Psykoterapeutti, voimavarakeskeinen perheterapia

Yhteystiedot

Sarvijaakonkatu 5B, 33540 Tampere
Avoinna ajanvarauksella

Aluepäällikkö Pentti Takala
pentti.takala@verve.fi
Puhelin 044 414 1871

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–15) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design