Verve Terapia Tampere, psykoterapia

Verve Terapia Tampere

Verve Terapia Tampereella tarjoamme lämminhenkistä yksilö-, pari- ja perheterapiapalvelua yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan sekä ryhmäpsykoterapiaan. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

Verve Terapia Tampereen toimipisteemme sijaitsee Verve Tampereen kanssa yhteisissä, vastaremontoiduissa tiloissa osoitteessa Sarvijaakonkatu 5 b. Omalla autolla saapuville asiakkaille on talon päädyissä asiakaspaikkoja ja kadulta rakennuksen lähistöltä 2 tunnin maksuton pysäköinti. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja joukkoliikenteen pysäkit sijaitsevat toimipaikan välittömässä läheisyydessä.

Toimipiste sijaitsee rakennuksen A-rapussa, jonne on kulku S-marketin puolelta kiinteistöä. Kolmanteen kerrokseen on pääsy hissillä tai portaita. Toimitiloihin on esteetön kulku esim. pyörätuolia käyttäville. Toimipisteen mukavassa ja viihtyisässä aulassa on käytössäsi  inva-wc sekä kahvi- ja vesiautomaatit. Toimipisteessä on yhteensä 4 psykoterapian vastaanottohuonetta.

Saapuessasi vastaanotolle muistathan pestä kädet ja käyttää käsien desinfiointiainetta, jota löytyy myös odotusaulasta sekä käyttää kasvomaskia.

Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Raija Koivusalo

Raija Koivusalo

Psykoterapeutti, kognitiivinen yksilö-, pari- ja perhepsykoterapia
Jarno Warsa-Ritaranta

Jarno Warsa-Ritaranta

Psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen yksilöpsykoterapia
Risto Salonen

Risto Salonen

Psykoterapeutti, voimavarakeskeinen perheterapia

Yhteystiedot

Sarvijaakonkatu 5B, 33540 Tampere
Avoinna ajanvarauksella

Aluepäällikkö Pentti Takala
pentti.takala@verve.fi
Puhelin 044 414 1871

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–15) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design