Verve Terapia Tampere, psykoterapia

Psykoterapiaa Verve Terapia Tampereella

Verve Terapia Tampereella tarjoamme lämminhenkistä yksilöterapiaapariterapiaa ja perheterapiaa sekä keskusteluapua yksittäisistä tapaamisista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan sekä ryhmäpsykoterapiaan. Tavoitteemme on tuoda tutkitusti vaikuttava keskusteluapu kaikkien ulottuville. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

Lue lisää psykoterapiasta ja eri vaihtoehdoista

Verve Terapia Tampereen toimipisteemme sijaitsee Coronaria Verve Tampereen kanssa yhteisissä, vastaremontoiduissa tiloissa osoitteessa Sarvijaakonkatu 5 B. Kulku toimipisteeseen on A-rapusta, joka sijaitsee S-marketin puolella kiinteistöä.

Omalla autolla saapuville asiakkaille on talon päädyissä asiakaspaikkoja. Kahden tunnin kiekkopaikkoja on sekä Sammonkadun ja Sarvijaakonkadun varressa että S-market Kalevan parkkipaikalla. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet (raitiolinja 3, bussilinjat 7, 9 ja 40 A) ja joukkoliikenteen pysäkit sijaitsevat toimipaikan välittömässä läheisyydessä.

Toimitiloihin on esteetön kulku esim. pyörätuolia käyttäville. Kolmanteen kerrokseen on pääsy hissillä tai portaita. Toimipisteen mukavassa ja viihtyisässä aulassa on käytössäsi  inva-wc sekä kahvi- ja vesiautomaatit. Toimipisteessä on yhteensä 4 psykoterapian vastaanottohuonetta.

Toimipaikassa toteutetaan eläinavusteista terapiaa. Ilmoitathan mahdollisesta allergiasta terapeutillesi ennakkoon. Keskustele terapeuttisi kanssa etukäteen myös mahdollisuudesta tuoda toimipisteeseen eläimiä, esimerkiksi avustajakoira.

Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Raija Koivusalo

Raija Koivusalo

Psykoterapeutti, kognitiivinen yksilö-, pari- ja perhepsykoterapia
Jarno Warsa-Ritaranta

Jarno Warsa-Ritaranta

Psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen yksilöpsykoterapia
Risto Salonen

Risto Salonen

Psykoterapeutti, voimavarakeskeinen perheterapia

Yhteystiedot

Sarvijaakonkatu 5B, 33540 Tampere
Avoinna ajanvarauksella

Aluepäällikkö Pentti Takala
pentti.takala@verve.fi
Puhelin 044 414 1871

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–15) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.