Verve Terapia Tapiola, Espoo

Verve Terapia Tapiola, Espoo

Verve Terapia Tapiolassa tarjoamme lämminhenkistä yksilö-, pari- ja perheterapiapalveluita yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan. Tavoitteemme on tuoda tutkitusti vaikuttava keskusteluapu kaikkien ulottuville. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

Verve Terapian Espoon toimipisteemme sijaitsee Tapiolan keskustornissa osoitteessa Tapiontori 1, kauppakeskus Ainoan vieressä. Omalla autolla saapuville asiakkaille löytyy lähistöltä runsaasti maksullisia parkkipaikkoja ja rakennuksen takana sijaitsevan Kulttuurikeskuksen pihalla on maksuton parkkipaikka yhdeksi tunniksi. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet busseilla ja metrolla.

Katutason sisäänkäynnistä voit nousta hissillä suoraan toimipisteen aulaan seitsemänteen kerrokseen. Tiloihin on esteetön pääsy esim. pyörätuolia käyttäville. Vastaanotolle ei tarvitse ilmoittautua vaan terapeuttisi tulee kutsumaan sinua toimipisteen aulasta. Muistathan vastaanotolle tullessasi pestä kädet ja käyttää käsien desinfiointiainetta, jota löytyy myös odotusaulasta sekä käyttää kasvomaskia.

Verve Terapian Tapiolan toimipisteen mukavassa ja viihtyisässä aulassa on käytössäsi wc ja kahviautomaatti, josta voit odotellessasi nauttia kupillisen teetä tai kahvia. Toimipisteessä on yhteensä 15 vastaanottohuonetta. 


Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Kirsti Kupiainen, psykoterapeutti

Kirsti Kupiainen

Ratkaisukeskeinen terapeutti
Arto Uotila, psykoterapeutti

Arto Uotila

Psykoterapeutti, musiikkiterapeutti
Virpi Viitanen-Uotila.

Virpi Viitanen-Uotila

Psykoterapeutti

Merja Samaletdin

Psykoterapeutti
Marja Uotila

Marja Uotila

Psykoterapeutti
Verve Terapia, Heli Paatero.

Heli Paatero

Psykiatrian erikoislääkäri, kouluttajapsykoterapeutti
Pirjo Veija-Aho

Pirjo Veija-Aho

Psykoterapeutti, puheterapeutti

Päivitämme sivua parhaillaan.

Yhteystiedot

Tapiontori 1, 02100 Espoo
Avoinna ajanvarauksella

Aluepäällikkö Heli Tuominen
heli.tuominen@verve.fi
Puhelin 044 700 2016

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–17) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design