Verve Terapia Turku

Verve Terapia Turku

Verve Terapia Turun psykiatripalveluissa, psykoterapiassa ja vastaanotoilla työskentelevät kokeneet psykiatrit. Psykiatrien vastaanottopalvelujen lisäksi meille pääsee lyhytpsykoterapiaan (10-15 käyntiä) ja psykologin vastaanotolle.

Psykiatripalvelut ja psykoterapia

Verve Terapia Turun psykiatripalveluissa ja psykoterapiassa sinua auttavat kokeneet psykiatrit. Psykiatrien vastaanottopalvelujen lisäksi meille pääsee lyhytpsykoterapiaan (10-15 käyntiä). Psykologimme ovat parhaillaan psykoterapiakoulutuksessa. Heiltä voi varata aikaa yksittäisiin neuvontakäynteihin tai säännölliseen psykoterapiaan.

Psykiatripalveluihin ja psykoterapiaan pääset Verve Terapia Turun tiloissa osoitteessa Humalistonkatu 17 b 11, Turun päärautatieaseman välittömässä läheisyydestä. Alaovessa olevaa summeria soittamalla pääset sisään alaovesta. Noustuasi toiseen kerrokseen soita jälleen kelloa niin pääset odotustilaan, johon voit jäädä odottamaan kutsua psykiatripalveluihin tai psykoterapiaan.

Vuonna 1921 rakennetussa talossa sijaitsevat tilat ovat tarjonneet rauhalliset ja kannattelevat puitteet psykiatrisille ja psykoterapeuttisille kohtaamisille jo lähes 30 vuoden ajan. Psykiatripalveluissa keskitymme psykiatrisen diagnostiikan, lääkehoidon ja tarvittavien tutkimusten ohella kuuntelemaan yksilöllistä tilannettasi ja auttamaan sinua siinä.

Toimipaikassa toteutetaan eläinavusteista terapiaa. Ilmoitathan mahdollisesta allergiasta terapeutillesi ennakkoon. Keskustele terapeuttisi kanssa etukäteen myös mahdollisuudesta tuoda toimipisteeseen eläimiä, esimerkiksi avustajakoira.

Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Johanna Peltoniemi

Johanna Peltoniemi

Psykologi, psykoterapiakoulutettava
Psykoterapeutti Mari Tulijoki, Verve Terapia Turku

Mari Tulijoki

Psykologi, psykoterapiakoulutettava
Julia Kanerva-Haroma

Julia Kanerva-Haroma

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Hasse Karlsson

Psykiatri, psykoterapeutti

Jyrki Korkeila

Psykiatri, psykoterapeutti

Yhteystiedot

Humalistonkatu 17 b 11, 20100 Turku
Avoinna ajanvarauksella

Aluepäällikkö Leena Bjorklund
leena.bjorklund@verve.fi

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–15) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.