Verve Terapia Vaasa

Verve Terapia Vaasa

Verve Terapia Vaasassa tarjoamme lämminhenkistä yksilö-, pari- ja perheterapiapalvelua yksittäisistä keskustelukerroista intensiiviseen kuntoutuspsykoterapiaan. Tavoitteemme on tuoda tutkitusti vaikuttava keskusteluapu kaikkien ulottuville. Olemme Kelan palveluntarjoaja, mutta meille pääsee myös itse maksavana asiakkaana.

Verve Terapian Vaasan toimipisteemme sijaitsee Vaasan ydinkeskustassa osoitteessa Pitkäkatu 28-30, korttelin päässä Vaasan torilta sijaitsevassa Tammipihan liikekorttelissa. Keskeisen sijainnin ansiosta toimipisteemme on hyvin saavutettavissa ja alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet. Omalla autolla saapuville asiakkaille Tammipihan lämmitetystä parkkihallista löytyy maksullisia parkkipaikkoja. Parkkihallin sisäänajo on Pitkäkadun puolelta, opasteet Tammikujalle. Lisäksi kadulla rakennuksen edessä on pysäköintipaikkoja. 

Kulku toimipaikkaan on porttikongin kautta Tammikujan sisäpihalta. Verve Terapia sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, minne voit nousta hissillä tai portaita. Tiloihin on esteetön pääsy esim. pyörätuolia käyttäville. Vastaanotolle ei tarvitse ilmoittautua vaan terapeuttisi tulee kutsumaan sinua toimipisteen aulasta. Muistathan vastaanotolle tullessasi pestä kädet ja käyttää käsien desinfiointiainetta, jota löytyy myös odotusaulasta sekä käyttää kasvomaskia.

Henkilökuntamme – olemme täällä sinua varten

Helena Laine

Psykoterapeutti

Linvi Snickars

Psykoterapeutti
Ahti Nyman

Ahti Nyman

Psykoterapeutti
Päivi Ylimäki

Päivi Ylimäki

Psykoterapeutti

Yhteystiedot

Pitkäkatu 28-30, 65100 Vaasa
Avoinna ajanvarauksella

Aluepäällikkö Pentti Takala
pentti.takala@verve.fi
Puhelin 044 414 1871

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan, voit soittaa meille numeroon 044 4141 000 (ma–pe klo 9–17) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi.


Tekijänoikeudet: ©2021 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design