Skip to main content

Verve Terapia Vasa

Verve Terapia Vasa

Vi på Verve Terapia Vasa erbjuder varmhjärtad individuell terapi, par- och familjeterapi, allt från enstaka samtalsgånger till intensiv rehabiliterande psykoterapi. Vårt mål är att göra dokumenterat verksam samtalshjälp tillgänglig för alla. Vi är FPA:s tjänsteleverantör, men vi finns även till för kunder som betalar själva.

Verve Terapia Vasas mottagning ligger i hjärtat av Vasa i affärskvarteret Ekgården på adressen Storalånggatan 28–30 ett stenkast från Vasa torg. Tack vare det centrala läget och goda trafikförbindelser är mottagningen lättillgänglig. För kunder som kommer med egen bil finns det avgiftsbelagda parkeringsplatser i Ekgårdens uppvärmda parkeringshus. Infarten till parkeringshuset är på Storalånggatan med skyltar till Ekgården. Det finns även parkeringsplatser på gatan framför byggnaden.

Ingången till mottagningen sker via portgången på Ekgårdens innergård. Verve Terapia ligger på andra våningen i byggnaden och dit kan du antingen åka hiss eller ta trapporna. Mottagningen är tillgänglig för alla, även för personer som använder rullstol. Du behöver inte anmäla dig i receptionen, din terapeut kommer att kalla på dig från väntrummet. Glöm inte att tvätta händerna och använda handdesinfektionsmedlet som finns i väntrummet när du kommer till mottagningen samt att använda munskydd.

Vår personal – vi finns här för dig

Linvi Snickars

Psykoterapeut, familjeterapi
Ahti Nyman

Ahti Nyman

Psykoterapeut, kognitiv individuell psykoterapi
Päivi Ylimäki

Päivi Ylimäki

Psykoterapeut, par- och familjeterapi
Verve Terapia psykoterapia Vaasa

Helena Laine

Psykoterapeut, lösningsfokuserad

Kontaktuppgifter

Adress: Storalånggatan 28–30, 65100 Vasa
Öppet med tidsbokning

Områdeschef Pentti Takala
pentti.takala@verve.fi

Telefon  044 414 1871

Om du har frågor eller vill boka en tid kan du ringa oss på numret 044 4141 000 (mån–fre kl. 9–15) eller skicka ett e-postmeddelande till adressen ajanvaraus@verve.fi.