Skip to main content
Verve Terapia muuttaa Länsikulman tiloihin Espoon Tapiolassa.

Verve Terapia Espoon toimipaikka muuttaa uusiin tiloihin Tapiolassa

Psykoterapiapalvelumme muuttavat Tapiolan Länsikulmaan tammikuun lopulla. Uudet tilat mahdollistavat asiakkaillemme ja terapeuteillemme viihtyisät ja helposti saavutettavat terapiatilat Tapiolassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

30.1.2023 alkaen Verve Terapia Tapiola toimii osoitteessa Länsituulentie 1 A. Verve Terapia Tapiolan uudessa Länsikulman toimipisteessä on kahdeksan vastaanottohuonetta, jotka mahdollistavat rauhallisen ja viihtyisän ympäristön terapiatapaamisille. Tiloissa on huomioitu terapiatyön kannalta keskeinen yksityisyys ja häiriöttömyys.

Verve Terapia Tapiolan toimipiste sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Pääsisäänkäynnistä saavuttaessa hissit ovat eteisaulan oikealla puolella. Toimipisteen ovi on lukittuna ja terapeuttisi tulee avaamaan oven sinulle ilmoittaessasi saapumisestasi summerilla terapia-aikasi lähestyessä.

Länsikulma on Tapiolan keskuksen ytimessä sijaitseva terveys- ja hyvinvointipalveluihin keskittynyt liiketalo. Erinomaisten kulkuyhteyksiensä ansiosta toimipaikkaan on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Lähin bussipysäkki on 100 metrin päässä ja Tapiolan metroasemalle on 300 metriä. Omalla autolla saapuville asiakkaille lähistöllä on maksullisia parkkipaikkoja. P-Länsikulman parkkihalli kiinteistön yhteydessä on avoinna arkisin klo 6–23 ja pysäköintimaksu on 2 €/h.

Ajanvarauksen psykoterapiaan voit tehdä verkossa, soittamalla asiakaspalveluumme ma–pe klo 9–15 numeroon 044 4141 000 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@verve.fi. Voit varata ajan myös oman terapeuttisi kautta.