Verve Terapia vahvistaa palvelujaan Porissa

Porissa sijaitseva 100Syke ja Eurajoella sijaitseva JokiFysio yhdistävät toimintansa Verve Terapian kanssa.

Fysioterapiaosaamisen yhdistäminen vahvistaa kaikkien osapuolten yhteistyöverkostoa ja palveluvalikoimaa. SataSykkeen ja JokiFysion työntekijät siirtyvät Verve Terapian palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kuntoutusasiakkailla on jatkossa käytettävissään Verven Terapian toimipisteiden, SataSykkeen ja JokiFysion ammattitaitoiset fysioterapeutit ja palvelut.

– Näillä kaikilla toimijoilla on vahva osaaminen terapiapalveluiden toteuttamisesta. Yhdessä pystymme kuitenkin paremmin vastaamaan kuntoutujien tarpeisiin. Verve Terapian palvelujen rakentamisen taustavoimana on ollut myös Kuntoutuskeskus Kankaanpää, jolla on pitkä kokemus kuntoutuspalvelujen kehittämisestä. Kaupan myötä vahvistamme asemaamme terapiapalveluiden tuottajana Satakunnan alueella, Verve Terapian toimitusjohtaja Raimo Kalliokoski sanoo.

– Olen iloinen, että meillä oli mahdollisuus yhdistyä nimenomaan Verve Terapian kanssa. Heidän arvomaailmansa tukee omaamme ja yhdessä pystymme kehittämään palvelujamme ja palvelemaan asiakkaitamme monipuolisemmin. SataSykkeellä ja JokiFysiolla* on merkittävää kokemusta avoterapiapalvelujen kehittämisestä Satakunnan alueella ja on ilo saada tähän työhön entistä leveämmät hartiat. Odotan yhdistymiseltä hedelmällisiä vuosia laadun, palvelun ja toiminnan kehittämisen parissa, SataSykkeen toimitusjohtaja Erika Lindroos sanoo.